U trendu

Opozicione stranke: Tepić na Pinku javno proglašena državnim neprijateljem zbog nacionalnog …

 Grupa opozicionih stranaka upozorila je danas da je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) i nosilac zajedničke liste tih partija na predstojećim parlamentarnim izborima, Marinika Tepić „javno proglašena državnim neprijateljem“ zbog njenog nacionalnog porekla.

Stranke su u zajedničkom saopštenju navele kako je „omiljeni Vučićev reditelj“ Dragoslav Bokan na televiziji Pink „napao Mariniku Tepić i njenu celu porodicu“.

„Marinika Tepic je već danima izložena napadima i neistinama, koje osmišljava izborni štab Aleksandra Vučića, ali je vrhunac beščašća realizovan danas kada je javno proglašena državnim neprijateljem zbog njenog nacionalnog porekla“, navele su opozicione stranke.

Iz tih partija su dodali kako „neće dozvoliti da Vučić, koji je prebrojavao krvna zrnca svim ljudima u regionu tražeći ubistva 100 za jednog, za šta nikada nije odgovarao, i ovaj put prodje bez posledica“.

Saopštenje su potpisali SSP, Demokratska stranka, Narodna stranka, Pokret slobodnih gradjana, Pokret za preokret, Pokret slobodna Srbija i Ujedinjeni sindikati Srbije Sloga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.