Tramp zahteva da Srbija prizna Kosovo

Američki predsednik Donald Tramp je preko specijalnog izaslanka Ričarda Grenela, koji je nedavno u Beogradu razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, poručio da Srbija mora da prizna Kosovo, piše današnji Blic.

„To je bio jedan veoma težak razgovor. Grenel je bukvalno postavio uslov – Srbija mora da prizna Kosovo. Rekao je i da će Amerika uticati na Evropsku uniju da pojača pritisak na zvanični Beograd“, naveo je sagovornik Blica upoznat s detaljima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

priznanje KosovaTramp
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Neka vrati crnu goru, pa ćemo da se dogovorimo.

  • Anonimni

    Kaubojski (revolveraski) nacin razgovora. Kad imaju nekoga sa druge strane ko im seni onda uspeju a kad neko sa druge strane pokaze zube onda podviju rep i bezanija (Somalija<Vijetnam,Irak,Iran,Sirija itd) Hajde da mi onda priznamodrzavu Indijanaca (koje su skoro unistili drugim recima napravili genocid nad njima)

  • Anonimni

    „SRBIJA MORA DA PRIZNA KOSOVO“ rece amer ,pa mnogo podseca na Austrougara. KAUBOJI -AMERI ko li ste da ste Srbija nista pod ultimatumom nije uradila niti CE IKADA !Citajte malo istoriju MALI ALI PONOSAN I NEZAVISAN NAROD!Gosn trampicu imas ti preca posla od kosova i njihove droge koja ce vam u svakoj verziji stizati jer ste nesposobni da zastitite vasu decu .SRBIJE se okanite KOSOVO JE SRBIJA -AMIN!

  • Anonimni

    Kako vi mislite da Srbija mora da prizna Kosovo. Amerikanci znaju sta su uradili kojim putem je oteto Kosovo kolevka srpskog naroda.Tram verovatno je ljubomoran sto Klinton ima spomenik u Pristini.