U trendu

Tramp zahteva da Srbija prizna Kosovo

Američki predsednik Donald Tramp je preko specijalnog izaslanka Ričarda Grenela, koji je nedavno u Beogradu razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, poručio da Srbija mora da prizna Kosovo, piše današnji Blic.

„To je bio jedan veoma težak razgovor. Grenel je bukvalno postavio uslov – Srbija mora da prizna Kosovo. Rekao je i da će Amerika uticati na Evropsku uniju da pojača pritisak na zvanični Beograd“, naveo je sagovornik Blica upoznat s detaljima.

(Tanjug)

4 komentara
 1. Anonimni

  Neka vrati crnu goru, pa ćemo da se dogovorimo.

 2. Anonimni

  Kaubojski (revolveraski) nacin razgovora. Kad imaju nekoga sa druge strane ko im seni onda uspeju a kad neko sa druge strane pokaze zube onda podviju rep i bezanija (Somalija<Vijetnam,Irak,Iran,Sirija itd) Hajde da mi onda priznamodrzavu Indijanaca (koje su skoro unistili drugim recima napravili genocid nad njima)

 3. Anonimni

  „SRBIJA MORA DA PRIZNA KOSOVO“ rece amer ,pa mnogo podseca na Austrougara. KAUBOJI -AMERI ko li ste da ste Srbija nista pod ultimatumom nije uradila niti CE IKADA !Citajte malo istoriju MALI ALI PONOSAN I NEZAVISAN NAROD!Gosn trampicu imas ti preca posla od kosova i njihove droge koja ce vam u svakoj verziji stizati jer ste nesposobni da zastitite vasu decu .SRBIJE se okanite KOSOVO JE SRBIJA -AMIN!

 4. Anonimni

  Kako vi mislite da Srbija mora da prizna Kosovo. Amerikanci znaju sta su uradili kojim putem je oteto Kosovo kolevka srpskog naroda.Tram verovatno je ljubomoran sto Klinton ima spomenik u Pristini.

Napišite komentar