Bivša hrvatska voditeljka: „Mrziteljima iz Srbije šaljem jednu poruku…“ (foto)

Bivša hrvatska voditelka i pevačica Vlatka Pokos u nekoliko navrata je u svojim objavama na društvenim mrežama pominjala Nikolu Teslu, i očekivano u komentarima počeli su da se javljaju Hrvati i Srbi koji tvrde da je jedne ili druge nacionalnosti.

Upravo njima je Vlatka odlučila da pošalje jasnu poruku.

„Volimo Nikolu Teslu, njegov život i poruke i niko nam neće zabraniti da ga volimo i slavimo. Beskrajno sam ponosna što je rođen u našoj prelepoj domovini, u našoj prelepoj Lici, u Smiljanu. Mrziteljima iz Srbije šaljem jednu njegovu prekrasnu misao i poruku.

Srećom činjenice su činjenice i Srbi (oni koji mrze, ne svi) to nikada neće promeniti. Toliko mržnje, neznanja i jada sam doživela otkako sam se usudila pisati o Tesli. On nikome ne pripada, pripada svemiru i svim dobrim ljudima“, napisala je Vlatka u opisu Tesline slike.

Misao koju je podelila glasi: „Mir može doći samo kao prirodna posledica univerzalnog prosvetljenja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

tesla
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Odojaja

    Pa dobro…..i Momčilo Đujić je rođen u Hrvatskoj pa ga nešto ne svojataju

  • Svemirski Putnik

    Bla, bla, bla. Vi redovni komentatori samo sirite mrznju. Voleo bih da procitam neki komentar pun pozitivne energije. Ja zivim u Kanadi. Izjasnjavam i osecam se kao Kanadjanin bez obzira sto sam poreklom sa vaseg prostora. Zasto je to uopste i vazno? Ne zivi se u proslosti.

  • Anonimni

    Ako je Tesla Hrvat jer se rodio u Hrvatskoj, a nije, jer je to bila Austrougarska, po toj logici je Car Konstantin Srbin jer se rodio u današnjem Nišu. Tesla je rekao jednom : “ Nije mi žao što kradu moje ideje, već mi je žao što nemaju svoje…“ Ja bih ovo primenio i za Hrvate : Nije mi žao što kradu tuđe slavne ličnosti nego mi je žao što nemaju svoje.

    • Lea

      Bravo

  • Adolf

    Vlatka, kad će taj petak da te ***** ja?

  • AA ( americki alah)

    ni vlatka nije odmakla dalje od rvatskih vecnih kompleksa: oni jednostavno patoloski moraju da svojataju sve, njihova bolest nema granica. Niti jedan tekst, naslov u medijima ne moze da prodje bez rvackog ili rvatska, a najvise vole da napisu da je Srbin pocinio neku bedastocu, tada ne pisu da je to siptar iz Srbije, nego Srbin. Za njihova smeca samo blago kazu rvacki drzavljanin. BTW vlatka gusko ogranicena koja se pokusavas furati na neki IN fazon, u vreme kad je Nikola Teska rodjen nije postojala rvacka, nego je to bila Austrougarska. Teska je Srbin. Toliko, a ako vam smeta placite.

  • Knez

    Teslin otac je bio pravoslavni sveštenik(POP),znači SRBENDA 100%-Nikola !! Krvati su od 1941-1992 pobili 57 ljudi sa prezimenom Tesla,tako da je njihova ljubav prema(„mrziteljimaiz Srbije“) Srbima-jednostavno -ubitačna !!

  • Nataša Gajić

    „mora da je i on negdje rođen“- kad pripada Svemiru izgleda nije Srbin već Amer Tesla

  • Pera

    Red je i da se prosvetle, a to sto pise srbima u mnozini znaci da ima mentalnu podeljenost, kao i vecina Hrvata. Hteli bi da budu Srbi, ali imaju manu koje su svesni. Srecom cinjenice su cinjenice da u Smiljanu nema vise Srba jer su ih proterali hrvati, tacnije ovakve Hrvatice svojom mrznjom, a Teslu vole kao Amerikanca, jer Srbina ne bi mogli da vole.