Nasilnik tukao devojku ispred kluba, pa dobio batine od bivšeg MMA borca (video)

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray pre nekoliko dana nadzorne kamere zabeležile su incident kad je jedan muškarac na parkingu najpre vukao za kosu devojku, a onda ju je nekoliko puta udario.

Međutim, odmah je izleteo vlasnik kluba i poznati bh MMA borac Denis Stojnić, koji je najpre odvojio muškarca od devojke, a onda ga je s nekoliko udaraca oborio na pod.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli radnici kluba koji su razdvojili Stojnića i nasilnika.

Stojnić je rekao kako je reagovao jer nije mogao ćutke da gleda nasilje nad devojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivši da želi da se svi sigurno osećaju.

„Kada sam video na nadzornoj kameri kluba da ogromni muškarac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara žensku osobu šakom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagovao da curu zaštitim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo devojku ispratili do taksija, a ona nije želela da ovaj slučaj prijavi policiji. Nažalost, u našoj zemlji je sve više zastupljeno nasilje nad ženama, a moja dužnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno žene jer to su nečija deca, sestre, majke i slabiji i nežniji su pol“, rekao je Stojnić za portal Klix.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

klubnasiljeNASILNIKtuča
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • DUKLJANIN

    Svaka čast …..To su polupismeni i primitivni kreteni koji iskaljuju svoj bijes nad devojkama,ženama i decom … Svaka čast za vlasnika lokala ….

  • Anonimni

    A da ti nisi imao nešto sa njom ….🤔

  • Jedan

    Denise,svaka ti cast,ruke ti se pozlatile!