U trendu

Nasilnik tukao devojku ispred kluba, pa dobio batine od bivšeg MMA borca (video)

Ispred poznatog sarajevskog kluba Dorian Gray pre nekoliko dana nadzorne kamere zabeleşile su incident kad je jedan muškarac na parkingu najpre vukao za kosu devojku, a onda ju je nekoliko puta udario.

Međutim, odmah je izleteo vlasnik kluba i poznati bh MMA borac Denis Stojnić, koji je najpre odvojio muškarca od devojke, a onda ga je s nekoliko udaraca oborio na pod.

Nedugo nakon toga iz objekta su izašli radnici kluba koji su razdvojili Stojnića i nasilnika.

Stojnić je rekao kako je reagovao jer nije mogao ćutke da gleda nasilje nad devojkom, a naročito ne u svom objektu, poručivÅ¡i da ÅŸeli da se svi sigurno osećaju.

„Kada sam video na nadzornoj kameri kluba da ogromni muÅ¡karac, čak i proporcijama fizički veći od mene, udara ÅŸensku osobu Å¡akom u glavu, odmah sam istrčao i tako reagovao da curu zaÅ¡titim od nasilnika. Savladao sam ga i na kraju smo devojku ispratili do taksija, a ona nije ÅŸelela da ovaj slučaj prijavi policiji. NaÅŸalost, u naÅ¡oj zemlji je sve viÅ¡e zastupljeno nasilje nad ÅŸenama, a moja duÅŸnost kao čoveka, građanina, pa tek onda vlasnika objekata je da se svi u mojim objektima osećaju sigurno, a posebno ÅŸene jer to su nečija deca, sestre, majke i slabiji i neÅŸniji su pol“, rekao je Stojnić za portal Klix.ba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.