Neverovatan slučaj s Jadrana: Pogledajte šta su turisti platili 70 evra (foto)

Visoke cene na Jadranu već su godinama letnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, a preneo Jutrnji list nadmašio je sve dosadašnje hit cene Jadrana, jer su dva sendviča, tri kroasana, dve kafe, koka kola i sok koštali oko 70 evra!

Revoltirani čitalac Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi neverovatnih 517 kuna (više od 8.000 dinara), za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, tri kroasana, dve kafe i dva soka.

Čitalac koji je poslao račun dodao kako na stolovima nema cenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cene.

„Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cena, što možete videti i na fotografijama koje vam šaljem“, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

„Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negde videli cene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosečna sendviča od ćurećih prsa za 240 kn (3.700 dinara)?? Za ne verovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!“, ističe čitalac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jadranopatijaračun
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kad dodju kod nas sve bi dzabe.A kod njih se i zrak sto udises naplati

  • Miroslav

    Niže su cijena na Crnogorskom primorju.Spusti te se od Istre niže ka Crnoj Gori i uživajte u niskim cijenama.

  • Davor

    Opa,opa….ti I ja…..

    • Miroslav

      ISTRA JE UVJEK BILA SKUPA.NIJE SVE NA JADRANSKOM MORU SKUPO.SIDJITE DO H.NOVOG I BIJELU I OPUSTI TE SE NISJE SU CIJENE.

  • Zglobni Skoč

    Ovce su za šišanje.Ako nema cenovnika, pitaj za cene, pa ako ti ne odgovara, ćao đaci.Ovo ne da im ne bih platio nego me ne bi ni stigli ni da mi je pun stomak…