Oglasio se glumac koji je psovao Srbe

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se „svim dobrim ljudima“ nakon što je na svom profilu na Fejsbuku vređao i psovao Srbe.

On je naveo da upućuje izvinjenje svim dobrim ljudima Crnoj Gori i Srbiji, i šire koji su se pronašli u njegovoj izjavi, a na njih se nije odnosilo, i kazao da su njegove reči bile upućene onima koji „nas uspeše među sobom potrovati“.

„Pored svega što se događa, višedecenijski u Crnoj Gori i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem reči demokratija ‘vladavina naroda’, pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano sve nas otrovaše i ostrasiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje međuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire“, naveo je on.

Kako je dodao, za 20 godina bavljenja glumom, nije uspeo ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Fejsbuku.

Pojedini portali u Crnoj Gori objavili su u četvrtak da je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović na Fejsbuku vređao i psovao Srbe.

„Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku.. Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustrirani“, napisao je Vujović.

Zbog govora mržnje takođe na Fejsbuku, savetnica u ambasadi Crne Gore u Turskoj Mirna Nikčević, suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka koji je poveden protiv nje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

glumacZoran Vujović
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Pedja

    I to je istina100 %

  • Sasa

    Naravno ocistiti SRBIJU mi smo sve kao fini prema drugim kao neke snase naivne pa nas svi j.b. dosta bre vise …

  • Anonimni

    A sta je sa onima koji po tebi coce „nisu dobri“?Sta je sa onima koji ti odrzase drzavu ,jer kako ste „vi dobri i tvoji“ radili danas bi bila Ruska!More da se takvi tipovi nose ….i potpuno ignorisu.

  • Anonimni

    OTERASAIMO SE C R N O G O R A C A KOJI SU U VREME „TITOVIZMA“ I POSLE TITA U S R B I J U došli, DA SU STEKLI STEKLI IMOVINU SA PREVILEGOVANIM REŽIMSKIM FUNKCIJAMA , OČISTITI DRŽAVU od njih I njihovih porodica I „NJIHOVIH CG ŠIRIH FAMILIJA I SARADNIKA U SRBIJI “ . CG OKUPATORIMA pod HITNO , ODUZETI SVU NATPROSEČNO VELIKU IMOVINU , ODUZETI IM POLOŽAJE U VLASTI, PRIVREDI, PRAVOSUĐU, FINANSIJAMA , GRAĐEVINARSTVU, pa i VERI SRBIJE ( SVEŠTENSTVO U SRBIJI DA JE ISKLJUČIVO POREKLOM IZ SRBIJE , PRE SVEGA IZ PEČKO-BEOGRADSKO-KARLOVAČKOG TERITORIJA =SRBIJE), ODUZETI IM SVAKU POLITIČKU FUNKCIJU ,ZABRANITI IM MESTO U STRANAČKOM VRHU , NAJVIŠE SA JEDNIM PREDSTAVNIKOM , ZABRANJENO ZAUZIMANJE MESTO VOĐE STRANKE,ZAMENIKA I SEKRETARA STRANKE. S V I M CRNOGORSKIM TAJKUNIMA U SRBIJI o d u z e t i IMOVINU U SRBIJI , takođe i NOVAC i IMOVINU U INOSTRANSTVU , ############### ZA POČETAK OTERASIMO SE Crnogoraca U POLICIJI, VOJNOJ i DRŽAVNOJ BEZBEDNOSTI, ….. POMOZI BOŽE SRBIJI ! , #### M I SRBI u SRBIJI , moramo GLEDATI S V O J A POSLA , domačinski , SAČUVATI DUH i VERU STARE SRBIJE ,DUŠU, DOBROTU , LJUBAV, VERU … -OTERATI ONE KOJI SU ŠTETOČINE, ZLOČINCI, NELJUDI, -da DIVLJI CRNOGORCI oterali STAROSEDEOCE SRBIJE , SE RAZŠIRILI I PIJU KRV DOMAČINIMA , PIJU LI PIJU , PA I ŠENLIUČE , ZLOČINE ČINE DOMAČINU -ODLUČNO “ s a GOVNANOM MOTKOM OTERATI TAKVE uljeze u SRBIJI =KOMUNJARE i „TITOVČIĆE“(tako je govorio mo pokojni j deda MILAN , Silunac “ CRNOGORSKE ULJEZE“ „KO I „OSTALE“ „TITOVČIĆE“ OD MA GDE BILI , DA SRBIJA VRATI SVOJU DUŠU DRUGAR!

    • Anonimni

      BRAVO !!! pun pogodak POZDRZAVAM ocisti Srbiju

    • Radoslav Radović

      E da. Izgalamio si se na one koje smiješ i koje možeš.Nijesi se izgalamio na one koji su svu ovu nesreću i haos našem Srpskom narodu sa obje strane granice napravili.Crna Gora je bila i bit će ono što je uvijek bila,kolijevka i zaštitnica Srpstva.Ogledalo slobode,ljudske veličine čojstva i junaštva.To nedvosmisleno govori sva njena istorija, kultura i tradicija.Sad je vode nikogovići koji su pogazili sve što je Crnogorsko i u isto vrijeme i Srpsko.Ne valja im jezik, ne valja im pismo, ne valjaju i pjesnici, ni pjesme, ni guslari ni gusle, ne naljaju im pisci .Ne valja im Njegoš, ne valjaju im Crnogorski junaci.Ne valja im Srpska pravoslavna crkva.Jednom riječju ne valjaju Srbi i sve se oko toga vrti od samog početka.U tom svome beskuzpuloznom pohodu na Srbre ne biraju ni sredstva ni načine kako bi naprabili svoj brlog koji samo njima odgovara.E pa neće moći,neće proći. Pokušavate da nam izvadite srce iz grudi, da ga stavite u vaše, nebi li nekako postali ljudi,ali naše srce, to čudo nad čudima neće da kuca uvašim grudima. Izvinjenje neće pomoći jer je čojstvo zlatna žica,prekine se i nestane, može da se i preveže ,ali na njoj čvor ostane.Crnogorac čuva sebe od drugih,i u isto vrijrme druge od sebe.To je čojstvo.Imao si žestoke, bitne i zvanične razloge da se izgalamiš na one koji sve ovo čine a ne na one koji su pretvoreni u pasivne posmatrače svoje nesreće.To nije stil čestitog i pravog Crnogorca.