Skandalozan snimak zgrozio region: Drogirao se pred kamerama, ekspresno uhapšen (video)

Snimak Sanela Hadžića iz Bihaća koji se drogirao pred kamerama i na kraju sve to objavio šokirao je region. Naravno, policija ga je ekspresno uhapsila.

https://www.youtube.com/watch?v=QAScv51OYnI

Kako se može videti na snimku, Sanel drogu upoređuje sa zlatom, deci savetuje da se manu sporta i da počnu da se drogiraju.

„Počela je škola za pačiće male, stari patak, metn’o naočale. Deco, fuj sportu, fuj školi. Što više se drogirati, da se drogirate da ne znate gde vam je guzica i glava… Ovo nije izmislila budala, jer da jeste bilo bi 5 KM, a ne 100 evra. Pare su se vrednovale po zlatu čiji je gram danas 70 KM, a ovo ovde je 93-karatno, brušeno u Peruu“, rekao je Hadžić pre nego je demonstrirao kako se drogira.

Hadžić inače živi u Švedskoj, ali često dolazi u Unsko-sanski kanton gde prema lokalnim izveštajima poseduje nekretnine i automobile. U jučerašnjoj akciji je zaplenjeno oko 1,5 kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na blizu 150.000 konvertabilnih maraka, a privremeno je oduzet i njegov Porše, prenose bosanski mediji,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bosna i hercegovinadroga
Komentari (0)
Dodaj komentar