U trendu

Skandalozan snimak zgrozio region: Drogirao se pred kamerama, ekspresno uhapšen (video)

Snimak Sanela HadÅŸića iz Bihaća koji se drogirao pred kamerama i na kraju sve to objavio Å¡okirao je region. Naravno, policija ga je ekspresno uhapsila.

https://www.youtube.com/watch?v=QAScv51OYnI

Kako se moÅŸe videti na snimku, Sanel drogu upoređuje sa zlatom, deci savetuje da se manu sporta i da počnu da se drogiraju.

„Počela je Å¡kola za pačiće male, stari patak, metn’o naočale. Deco, fuj sportu, fuj Å¡koli. Å to viÅ¡e se drogirati, da se drogirate da ne znate gde vam je guzica i glava… Ovo nije izmislila budala, jer da jeste bilo bi 5 KM, a ne 100 evra. Pare su se vrednovale po zlatu čiji je gram danas 70 KM, a ovo ovde je 93-karatno, bruÅ¡eno u Peruu“, rekao je HadÅŸić pre nego je demonstrirao kako se drogira.

HadÅŸić inače ÅŸivi u Å vedskoj, ali često dolazi u Unsko-sanski kanton gde prema lokalnim izveÅ¡tajima poseduje nekretnine i automobile. U jučeraÅ¡njoj akciji je zaplenjeno oko 1,5 kilograma kokaina, čija se ulična vrednost procenjuje na blizu 150.000 konvertabilnih maraka, a privremeno je oduzet i njegov PorÅ¡e, prenose bosanski mediji,

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.