Čekanje za kamione na Horgošu oko sedam sati

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na teretnim terminalima se na graničnom prelazu „Horgoš“, na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Mađarsku, čeka oko sedam sati.

Na putničkim prelazima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Vremenske prilike su, kako se navodi, povoljnije u udnosu na predhodne dane. Vidljivost je uglavnom dobra, sem na području Loznice gde magla otažav saobraćaj jer je vidljivost smanjena mestimično ispod 200 metara.

Padavina nema, ali nas i večeras očekuje jak mraz sa temperaturama u pojedinim krajevima nižim od desetog podeljka ispod nule.

Zbog moguće poledice iz AMS S vozačima savetuju da večeras voze sporije, dodatno budu oprezni na mostovima nadvožnjacima kroz podvožnjake i tunele gde se poledica najpre javlja.

Na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja. Svi prilazi Kopaoniku, Goču, Zlatiboru, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni. Snega na kolovozu ima od 3-5 cm.

Zasotalog snega ima i u višim predelima Valjeva, Sjenice, Ivanjice,

Novog Pazara i Tutina pri čemu je na snazi zabrana saobraćaja kamionima sa

prikolicom i šleperima.

Prema informacijama štaba zimske službe JP „Putevi Srbije“ neprohodni su putnim pravci II A-143 Pričević-Pecka i II A-137 Krupanj-Gračanica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čekanje na graniciHorgoškamioni
Komentari (0)
Dodaj komentar