U trendu

Čekanje za kamione na Horgošu oko sedam sati

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na teretnim terminalima se na graničnom prelazu „Horgoš“, na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Mađarsku, čeka oko sedam sati.

Na putničkim prelazima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Vremenske prilike su, kako se navodi, povoljnije u udnosu na predhodne dane. Vidljivost je uglavnom dobra, sem na području Loznice gde magla otažav saobraćaj jer je vidljivost smanjena mestimično ispod 200 metara.

Padavina nema, ali nas i večeras očekuje jak mraz sa temperaturama u pojedinim krajevima nižim od desetog podeljka ispod nule.

Zbog moguće poledice iz AMS S vozačima savetuju da večeras voze sporije, dodatno budu oprezni na mostovima nadvožnjacima kroz podvožnjake i tunele gde se poledica najpre javlja.

Na naplatnim rampama trenutno nema dužih zadržavanja. Svi prilazi Kopaoniku, Goču, Zlatiboru, Tari, Divčibarama i Staroj Planini su prohodni. Snega na kolovozu ima od 3-5 cm.

Zasotalog snega ima i u višim predelima Valjeva, Sjenice, Ivanjice,

Novog Pazara i Tutina pri čemu je na snazi zabrana saobraćaja kamionima sa

prikolicom i šleperima.

Prema informacijama štaba zimske službe JP „Putevi Srbije“ neprohodni su putnim pravci II A-143 Pričević-Pecka i II A-137 Krupanj-Gračanica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.