Ima li ovome kraja? Već treći auto zapaljen zbog tehničkog pregleda (video)

Ovo je već treći po redu auto koji je izgoreo zbog strogih pravila tehničkog pregleda. Iz protesta svoje aute su zapalili Saša Janković iz Požege i Đorđe Milanović iz okoline Jagodine, a sada i Mihajlo Stamenković iz sela Stajkovca blizu Vlasotinca!

Mihajlo je bio ljut jer njegov Fijat Bravo nije prošao tehnički pregled. Napunio ga je senom, polio benzinom i zapalio.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

autoizgoretitehnički pregledzapaliti
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • milovan

    Pa ja nemogu verovati koliko ima gl.pih ljudi u Srbiji. Pa u svakoj drzavi je tako.Tko je neispravan nemoze proci tehnicki. Svima koji su nezadovoljni sa tehnickim u srbiji ja bi dopustio da ga naprave u Njemackoj ili Austriji.

    • Anonimni

      To je ono kad ti pukne film.Radiš za smešne pare koje ne mogu da nazovem platom,zakoni kao da smo u Eu.Ne ide tako.U nemačkoj ili Austriji imaš PLATU pa nije problem da ga tehnički utegneš tako da je nerealno porediti nas i njih.Sasvim je normalno da ljudima ovako dodje da sve prodaju i odsele se.Jadni smo svi mi koji verujemo da će biti bolje.

  • Anonimni

    stvarno mi je zao gexhovana .kako ne mozete da shvatite da su vas ovi koji su sada na vlasti zaratovali sa celim svetom i da vas jos uvek posle 25 god. vladaju a vi kao ovce idete za njima i verujete njhovom propagandom da ste vi naj naj . opametite se jednom alo Gexhosi.

  • Anonimni

    Ovo ne kapiram, stroga pravila, pravila su ista samo sto se sad slika pa ne moze bas da se mucka kao pre. Odrzavaj auto redovno pa nece biti problema.