Majka na Dorćolu ostavila bebu u autu, „Parking servis“ je ODNEO i evo šta se na kraju dogodilo!

Jedan „pauk“ „Parking servisa“ sinoć je u Beogradu odneo auto Beograđanke koja je na kratko izašla iz njega dok je u kolima ostavila šestomesečno dete.

JKP „Parking servis“ je reagovao – podnošenjem prijave protiv majke Gradskom centru za socijalni rad, zbog zanemarivanja deteta.

„Radnici „Parking servisa“ u Službi za prenos vozila rade po unapred utvrđenim procedurama i njih su se pridržavali i u ponedeljak, 20. novembra 2017. godine, kada su u 18.55 časova u Ulici Visokog Stevana kod broja 23 primetili nepropisno parkirano vozilo registarskih oznaka BG941PF, koje se nalazilo između žive ograde i propisno parkiranog vozila i na taj način potpuno zatvorilo prolaz i onemogućilo kretanje pešaka trotoarom. Od trenutka kada je vozilo opaženo do trenutka kada je započeo sam postupak uklanjanja, koji takođe traje nekoliko minuta, prošlo je 15 minuta i u tom periodu beba je ostavljena u vozilu bez roditeljskog nadzora“, tvrde iz “Parking servisa”, prenosi Blic.

U izveštaju ovog preduzeća piše da su radnici proverili je da li je menjač vozila u brzini i da li je podignuta ručna kočnica, što je standardna procedura, ali tom prilikom nije primećeno da ima nekoga u vozilu.

„Bio je mrak, a iz vozila se nije čuo nikakav zvuk, šum, niti plač, koji bi ukazivao da se u njemu nalazi beba. Vozač dizalice je nakon utovara vozila, za koje je dobio nalog za prenošenje, krenuo ka placu „Parking servisa“ za smeštaj nepropisno parkiranih vozila u Dunavskoj ulici. U trenutku kada je dizalica „pauk“ ušla u Dunavsku ulicu, radnik „Parking servisa“ je obavešten od strane dispečera da se u podignutom vozilu nalazi beba. Ovaj podatak dispečer je dobio od zaposlenih u Korisničkom servisu, koji su primili poziv majke, koja je u parkiranom vozilu ostavila bebu. Sve se dešavalo u nekoliko minuta, jer je mesto sa koga je nepropisno parkiran automobil uklonjen u Ulici Visokog Stevana u neposrednoj blizini placa za smeštaj vozila „Parking servis“ u Dunavskoj ulici. U istom momentu, na tridesetak meatara od placa „Parking servisa“ u Dunavskoj ulici, dizalicu je sustigao otac vičući da se u vozilu nalazi beba“, saopštili su iz “Parking servisa”.

Radnici „Parking servisa“ su zajedno sa ocem utvrdili da je beba dobro i procenili da je nebezbedno spuštati vozilo na ulici i nastavili do placa „Parking servisa“ u Dunavskoj ulici, a oca povezli dizalicom.

Prilikom otvaranja vozila konstatovano je da je beba spavala.

„Shodno napred navedenom, JKP „Parking servis“,je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta“, zaključuju iz ovog javnog gradskog preduzeća.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebabeograddorćolParking Servis
Komentari (9)
Dodaj komentar
  • Nina

    Daj bre sta jede tu smokve svi koji mislite da ste najpametniji. Ako beba spava , u njenom sedistu za auto, i ja izadjem da kupim nesto na brzinu umesto , vadi dete, oblaci dete, premestaj dete….. itd…. sigurnije je tih par minuta u autu.Normalno ne satima , za sve sto ce sada da skoce, nego u apoteku ili mleko par minuta , to se podrazumeva!!! Ranije nisu bila kola… deca se povela na njivu ( nije bio vrtic ) , pa se stave na cebence ili u zprezna kola na selu ( tad nisu svi stanovali u BEOGRAD !!! ) i deci nista nije falilo….. ali uvek odmah svi najpametniji…losa majka , odma kamenovanje, a ne znate ni sta je bilo , noi zasto je beba u autu ostala…..

    • bambi

      Sram da te bude Nina. U Africi majke ne ostavljaju decu svoju cak kada idu i na kopanje. Vezu ih sa cebencetom na ledja. Sram da te bude. Sve majke sada treba samo da skoknu nesto da urade, a posle nesreca kada se desi, posle placete, urlate na ulici, a ko da vam pomogne, gde da nadjes dete svoje na planeti Zemlji? Sta kazes, skoknula po lek? A nije mogle da ocu da ode pol lek? Pa i nije. Jer danas u preko 100000 slucajeva majke se izivljavaju i ne daju ocevima da vide svoje bebe i decu. Sram da te bude. Ovo je tipicno velicanje majke kao roditetlja i blacenje i satanizovanje oceva. Majke su uvek u pravu. Cak i u slucaju od pre nekoliko meseci kada je mamica samo na casak otisla od kuce da se vidi sa ljubavnikom, da obave nesto (dok je muz otisao na posao). Kada se vratila, ako se u opste vratila ili je komsiluk video, svo troje dece je izgorelo u najgorim mukama. Sram da te bude NIna. Mleko mamica da uzme? Pa ostavilia u kolima. A nema ko da uzme mleko. Kazne za majke koje ostavljaju decu treba da su od 5 do 10 godina zatvora, kazne za majke koje oduzimaju decu ocevima treba da su od 10 do 15 godina. Alimentacija treba da se ukine kao pojam. Svaki treci brak razbijaju bahate majke jer nanose psihovizicki bol deci razdvajajuci ih od oceve ne bili sudski dosli do para tj. alimentacije. STOP NASILJU PREMA DECI OD NESAVESNIH I BAHATIH MAJKI.

  • Anonimni

    Trebali su da pozovu Miroljuba Petrovica on je zaduzen za Dorcol 555 333 iznalupaju ih i kraj price batooo.. Salu na stranu krivi su i roditelji i radnici parking servisa jer nisu pregledali automobil.

  • Pospani

    Nepropisno se parkirala. Ostavila bebu u autu.. BRAVO MAMA!

  • bambi

    Najverovatnije gospodji Anonimni, treba da je sramota za ceo zivot za ovo sto je izjavila. Ova izjava je olicenje licemerja, cinizma i sramote. Da ovako nesto izjavi. Ovakve izjave gde stite majke sponzoruse, starlete, prostakuse, ulicarke, paraziti, ajfonke i slicno, su ispod svakog minimuma ljudskog dostijanstva. Setimo se samo tri deteta kako su skoro izgorela u kuci u najgorim mukama dok je mamica otisla da „svrsi nesto“ u trenutku kada je otac otisao da zaradi parce hleba. Sram da bude gospodju Anonimni. Majka koja u kolima ostavi bebu bi trebala dozivotno na robiju. Pre svega, kola su mogla da krenu, drugo dete je moglo da bude ukradeno, trece dete je moglo da se ugusi, cetvrto moglo je da dodje do sudara i pogibije. Nikada u zivotu ne bih ostavio svoje dete. Sta kaze novi zakon, nasilje prema zenama, je l’ tako? Sram da bude svakoga ko je tako nesto izmislio. Danasnje mlade majke su olicenje kafica, mobilnih, alkohola, sminkanja, tetoviranja, promene partnera, setanje kucica, parazitiranje, abrovanje. Deca im samo sluze da bi nakon rasturanja porodice dosli do alimentacije, do para sa kojima ce parazitirati. To im polazi za rukom jer u 99% slucajeva sud decu dodeljuje majkama. Sramota. A kada dobiju pare koristeci svoju decu, svoje bebe, onda decu brze bolje vode u vrtic od 7 do 16.30 ili ih daju babi i dedi jer nemaju zivaca za decu, nemaju vremena jer moraju da flertuju sa sledecim sponzorima i da gledaju rijaliti program. I jos drzava kaze nasilje prema zenama? Dotakli smo totalno dno. Svaka treca porodica rasturena u Srbiji, decu uzimaju ocevima a dodeljuju mladim majkama koje ne znaju jaje jedno da isprze. Gde je nasilje majki prema deci. Meni je npr. bivsa otela dete, 3.5 godine smo na sudu, ne da mi da vidim dete, tuzakama sa preko 8 tuzbi, angazovala oca koji me prebio, sestru koja mi je nanela trajne povrede na oku sa preko 20 udaraca, pri cemu su snimali jer su mislili da cu ja uzvratiti pa da to priloze centru. I jos je angazovala decka 6 il 7 po redu koji mi je naneo fizicke povrede. Gde je tu nasilje? Nema. Svi procesi sudski idu na zastarevanje i mamica cista. A nasilje koje sprovodi nad detetom, to nema veza. Sta kaze ovaj anonimni, otisla mamica po lekove? Kaze otmica. Je li mamica nije mogla da kaze tatici koje lekove da kupi, kaze otmica od parking servisa? Mesto da ode i da se ljudima zahvali sto su joj dete spasli. Sramota. Dokle bre vise ovo? Sto drzava ne reaguje. Dosta vise sponzorusa, starleta, blogerki. STOP NASILJA NAD DECOM OD STRANE MAJKI!

    • mmm

      ipak si mi se ti više zgadio od „anonimnog“ on ispade malo dete nasram tebe i jasno je da si iz gej populacije.

  • Anonimni

    Nikada ne komentarišem, ali ovo ne mogu da ne prokomentarišem…Očigledno je da su nam zakoni postali totalni debilizam. Umesto da se parking servisu sudi za otmicu (otmicu iz nehata, ako to uopšte postoji), sudiće se majci koja je možda kupovala lekove za bolesno dete, ili šta već drugo…Više namamo nikakva prava kao roditelji, sada neka tamo institucija zna najbolje šta da radi.

    • Vasilij Zajcev

      Naravno po našoj ustaljenoj proceduri „svi su drugi krivi, osim mene koji sam načinio prekršaj“. Daj molim te šta tu lupaš kao otvoren pendžer. Čuj za otmicu? Pa da li si ti ikako pročitao šta si napisao majke ti mile? Haloooo bre, dete se ne ostavlja samo ni na minut pogotovo u velikim gradovima kakav je Beograd. Sreća njena pa je naišao aprking servis i pokupio auto, mogli su lopovi ukrasti vozilo i bebu zajedno sa njim. Samo odgovaram ma tvoj suludi komentar.

    • bambi

      Sram da te bude.