Mali: Da turisti otkriju Beograd kao atraktivnu destinaciju

BEOGRAD – Važno je da turisti otkriju Beograd kao atraktivnu destinaciju, jer kada jednom dođu, oduševe se i šire dobar glas o gradu u svetu, kaže gradonačelnik Siniša Mali.

Mali je u intervjuu za časopis „Reminder“ naveo da je u promociji grada, pomoglo i to što su svetski mediji, poput „The New York Timesa“, „Le Monde“, Bi Bi Sija, stavljali Beograd na listu najatraktivnijih destinacija, kao i to što je grad predstavljen na raznim sajmovima turizma u svetu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (2)
Dodaj komentar
  • B

    Mujo je mali, ali tehnicar. Sinisa je mali, ali humorista. Ozbiljnim izjavama nasmejava gradjane.

  • ANDREJ

    Da narocito je Beograd atraktivan,sa oronulim palatama,u samoj pesackoj zoni,gde turisti ustvari najvise i provode vreme. Eklatantan primer za ovu tvrdnju je,Palata u neo baroknom stilu,koja se nalazi na uglu Vuka Kardzica i Gracanicke.Pedeset metara od nje,nalazi se jedan od najpoznatijih beogradskoh hotela „PALAS“ Ovaj hotel je preko cele godine,pun turista,koji moraju da prodju pored pomenute zgrade,ne propustajuci nikada priliku,da je snime,cudeci se kako jedan narod ne cuva svoju lepotu.U toj zgradi nalazi se Kriminalisticki Institut.! Zgrada se nalazi zaista u najuzem centru grada,u pesackoj zoni.Zgrada lici na sablast,u uzasnom riniranom stanju fasada uliva uzas.Zar je moguce,da niko iz Grada ili Opstine Stari Grad,nema sluha,da renovira zgradu,koja bi bila lepotica ???