Nekolicina protivnika Parade ponosa blokirala centar grada

BEOGRAD – Protivnici održavanju Parade ponosa u Beogradu okupili su se danas kod Saborne crkve i krenuli u svoju šetnju, a u jednom trenutku i blokirali centar grada, prenose beogradski mediji.

Kako piše Blic, oni su se uputili ka Hramu Svetog Save, a dok su prolazili pevali su pesme o Kosovu.

Protivnici Parade ponosa, od kojih neki nose i ikone, formirali su kolonu koja se proteže duž Kneza Miloša, na raskrsnici s Bulevarom kralja Aleksandra, gde se nalaze i policijaci koji se trude da sve prođe bez incidenata.

„Saobracaj preko Trga Nikole Pašica je potpuno obustavljen od 10.55i“, potvrdili su za Blic iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.

Okupljanje za Prajd pod sloganom „Ne odričem se“ počeće od 16 sati ispred hotela „Hilton“ u Kralja Milana, a šetnja će početi u 17 sati.

Učesnici će proći ulicom Kralja Milana, potom se uputiti ka Trgu Nikole Pašića i Skupštini grada, a potom do zgrade Vlade Srbije i Nemanjinom do parka Manjež, u kome će se zabavni program nastaviti do 23 časa.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ja stvarno ne kapiram neke stvari. Prvo sta oni parairaju? Koja prava njima nisu ispostovana? Je li ih neko otpusta sa posla? Je li ne mogu da se zaposle? Je li ih nego bije? Je li nemaju prava kao svi ostali? U cemu je poenta? Zasto oni paradiraju? Pri tome, pogledajte malo bolje. Razmenjuju pljuvacke balavecise podvezani psecim lancima. Pogledajte kako se ponasaju, kako se bolesno oblace, ekscentricno hodaju, vrte dupetima ko kojekakve budale. Ne mogu da budu normalni kao ceo ostali svet nego kao poslednji klosari i kreteni provociraju normalne ljude. Homoseksualizam je bolest koji treba da se leci. Radni ljudi i gradjani treba da finansiraju i bacaju pare na parade ponosa. Sta je tu ponosno? Da nas maltretiraju sa svojim gadostima da ne mogu dete da izvedem na ulicu od sramote. Svi mi znamo da medju njima, preko 80% su obicni klosari koji se deru i koloniraju ulicama za 40 evra. Ko ih finansira? Finansiraju ih katolicki zapad kome je za cilj nametanje bolesnog kapiralistickog drustva i bolesnog sistema vrednosti sa ciljem unistenja kulture, tradicije, istorije, pravoslavlja, porodice, dece ovde u Srbiji. Da nam seme zatru, Da nas uniste kao naciju. Veca prava u Srbiji imaju zivotinje i ove devijantne i bolesne seksualne sttrukture nega nasa deca. Da ti se zivot vise zgadi od njih. Ko o cemu samo se sa njima bakcemo ko da su oni filmske zvezde. Ako su oni upropastili svoje zivote i oboleli mentalno neka ostave normalan svet na miru.