Posle NAPADA na policajku oglasio se njen suprug (video)

Alisu Memetović, pripadnicu komunalne milicije juče je oko 12.30 časova u glavu udarila prodavačica na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu jer je Alisa pokušala da joj oduzme švercovanu robu. Prodavačica je uhapšena posle napada, a Alisa je prebačena u bolnicu.

Nakon napada, oglasio se Alisin suprug M. N. sa koji je sa sinom došao na mesto incidenta.

– Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se nalazi na maksilofacijalnom odeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota – rekao je tom prilikom.

On je napomenuo da je njegova supruga, kako kaže, doživela traumu za ceo život.

– Otišla je zaradi parče hleba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mestu! Doživela je traumu za ceo život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja – poručuje M. N, piše „Kurir“.

Povodom incidenta, iz MUP-a su rekli za „Blic“ da je ona ubrzo privedena u Policijsku stanicu u Rakovici, a povređena komunalna milicajka je prevezena u Urgentni centar.

– Nakon izvršene dijagnostike, utvrđeno je da nema potrebe za daljim lečenjem, tako da je pacijentkinja puštena na kućno lečenje – kažu iz Urgentnog centra.

Neprihvatljiv napad

Predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu komunalne milicije.

– Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv, bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno neprihvatljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u obavljanju službene dužnosti. Apelujem na sve sugrađane da se savesno ponašaju, da poštuju propise i da svojim činjenjem nikada ne ugrožavaju bezbednost bilo kog pripadnika komunalne milicije u obavljanju dužnosti – istakao je Nikodijević.

Napadi na komunalce

– 2019 – Komunalca Nemanju B. napao je u Kosovskoj ulici prodavac knjiga, jer nije posedovao dozvolu za prodaju. Tom prilikom on je udario policajca u lice.

– 2016 – Nemanja B. napadnut je i u beogradskom naselju Karaburma od prodavca lubenica. Policajac je tvrdio da ga je prodavac udario metalnom šipkom, dok se ovaj branio time da su šipke sa kamiona pale i da ih je tenda obojicu povredila.

(Blic, Kurir)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

komunalna policajkanapad
Komentari (19)
Dodaj komentar
  • Kiza

    Ko zaposli ovu u policiju ?

  • Anonimni

    za NASILJE , MORA BITI STROGA KAZNA,, DA NASILNIK ODUSTANE OD NASILJA

  • Anonimni

    Pa ona ako je policajka prava , treba da je spremna na svaki izazov u poslu policajke. Ti kazes da je dozivela traumu. A sto je dozivela traumu? Bolje babetina da sedi kuci i cuva unucice.

  • miladin

    robija za olos pa nek se tuce u zatvoru

    • Anonimni

      Sram te bilo! Nije ona na ULICI prodavala MERCEDESE vec robu DA PREHRANI PORODICU.A osionost policajaca je VRLO ,VRLO POZNATA !

  • Anonimni

    Svako želi i treba da ima posao. Ta nesretna žena nije iz zadovoljtva izašla na ulicu po hladnoći da prodaje robu iako zna da se po Zakonu bez prethodno dobijene dozvole to ne radi. Milicionerka se snašla i dobila posao u državnoj službi i ima platu, za razliku od ove druge, pa se bahato ponaša prema sirotinji.

    • Anonimni

      PRAVI KOMENTAR i jedini moguci!

  • Misirac

    Alal vera, dobar udarac, vratila je na fabricka podesavanja!

  • Anonimni

    Kaze muz „otisla da zaradi koru hleba..“,pa i ova je otisla da zaradi takodje posto nije verovatno clnica partije na vlasti.Sigurno nije od besa bila na pijaci po ovoj hladnoci. Da imaju ulove zanormalan rad i prihode niko se nebi bavi prodajom na pijaci. O tome govori Predsednice skupstine (za koga se inace nezna sta je, sem mudovanja ,radio u zivotu. Kako se ne oglasava po ovom pitanju veciti zamenik gradonacelnika? Za ocekivati je i „reagovanje“ dijamant Ministarke (u sve se mesa) za koju neko navodi „da je uveren da ista nema veze sa najnovijoj aferi u njenom resoru-Infrastruktura i time je unapred abolitra od bilo kave odgovornosti a gde je tzv.komandna odgovornost najmanje.

  • milos

    muslimanka teba la je ubiti a ne nakautirati samo u srbiji su u policiji sve druge nacije sem srba

    • Anonimni

      Obadve su muslimanke.Zalosno Srbi odlaze iz zemlje a balije naseljavaju Bg i to jos se biju medjusobno.

  • Anonimni

    Na kung fu svi da se upisemo

  • Anonimni

    Kada kurir nešto napiše, ja odmah trčim u klonju. Pa još suprug kad se nadoveže ‘doživela je traumu za ceo život…stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo’. Kad tamo u Urgentnom centru utvrđeno je da nema potrebe za daljim lečenjem. A prodavačica baš ima dobar kroše!

  • Prvoslav ćirilica

    Komunlka je prva napala i krenula rukom ka glavi prodavačice!

  • Anonimni

    da,oduzme robu,pa da podelite medju sobom,obezbedite nam normalan,dostojanstven zivot pa niko nece stajati na pijaci

  • Anonimni

    Pojedini ljudi misle da kada obuku uniformu mogu da maltretiraju običan narod kako hoće. Nisam za tuču, ali na osnovu snimka se lako može zaključili da je gospođa u uniformi bila bahato napadna, uhvatila se u fizičku gurku sa ženom, htela joj je oteti kofer, izručila je stvari iz kofera na zemlju i zato je dobila po nosu.

  • Kiza

    Nek se uvati da radi neki savesniji posao a ne da maltretira sirotinju. Isto vazi i za kontrolorke u GSB-u. Tako im i treba

  • Anonimni

    place, pod stresom je i ima traumu za ceo zivot. e sad ajde i vi po kaznu za laganje i sceniranje!

    • Anonimni

      Pa kad ima „TRAUME „za ceo zivot od JUCE vise nemoze da vrsi tu duznost ,jel tako gosn.POLICISKI Psihicu????