Pristojno mi rečeno da ne dolazim u Dubrovnik

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, da je posle svih laži koje su plasirane u medijima, imao dvostruki poziv da dođe na regionalni samit u Dubrovnik, ali da mu je istovremeno na pristojan način rečeno da ne dolazi.

„Želeo sam da idem, i ničim se ne bih osramotio, kao što se nisam osramotio u Srebrenici“, rekao je Vučić novinarima posle sastanka sa ambasadorima o situaciji u regionu.

„Nijednog sekunda nisam spustio glavu. Pogođen sam s više kamenja i cipelom. Dva puta sam udaren nogom i rukom. Nisam nisam zakukao i nisam glavu spustio, jer sam se pomirio u jednom trenutku. Mislio sam da je kraj. Rekao sam ne smeš da osramotiš Srbiju i srpski narod, digni glavu i prođi“, rekao je Vučić podsećajući na napad u Srebrenici, prošle godine.

On je dodao da to znaju i brojni međunarodni faktori.

„I ja nigde ne želim da odem nepozvan, i neću nikome da namećem, ako Srbiju ne doživljavaju kao partnera“, rekao je Vučić.

Poruke iz Hrvatske, kako je rekao premijer, nemaju veze sa izborima, već sa kontinuiranom politikom koja se vodi protiv naše zemlje i naroda.

„Naivne su pretpostavke da je reč o izbornoj kampanji, to bi loše govorilo o tim društvima, a mislim da su društva bolja nego što političari žele da ih predstave“, rekao je Vučić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

DubrovnikpristojnoVučić
Komentari (0)
Dodaj komentar