„Šarene narukvice“ haraju Srbijom: Perverzna igra tera osnovce na seks pred drugovima!

Srbijom se proširila još jedna opasna igra, ali ne kao „Plavi kit“ na internetu, već uživo i ima veze sa seksom.

Radi se o „šarenim narukvicama“, igri tokom koje učesnici koji su mahom osnovci moraju da grle ili ljube druge učesnike, ali i da pred svima imaju seks sa njima.

„Igra se tako što devojka stavi na ruku narukvicu određene boje. Potom ruku sakrije iza leđa. Dečak pogađa boju i ako pogodi, od devojčice dobija „nagradu“ koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na žurki. Recimo, žuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena označava seks. Mogu i drugačije boje da se odrede“, rekao je za Telegraf jedan učesnik igre koji je ostao anoniman.

Suvišno je reći koliko je opasna igra jer je igraju mahom deca od 6. do 8. razreda osnovne škole, ređe srednjoškolci.

„U svojoj praksi više puta sam čula da tinejdžeri igraju ovakve i slične igrice na žurkama, međutim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista dešava. Međutim, ono što je sigurno jeste da današnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to čine bez emocija, a svaki seksualni doživljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom“, rekla je za Telegraf Jasna Janković, profesorka i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika.

U Srbiji su u prošlosti postojale 3 igre sličnog sadržaja i nije se radilo o urbanim legendama već o stvarnim pojavama.

Masne fote

Učesnici su sedeli na podu u krugu a jedan od njih vrteo je flašu. Zadaci su se kretali od najbanalnijih do poljubaca i ponekad maženja između učesnika.

Kamene face

Ova igra bila je daleko opasnija i preverznija po omladinu. Za stolom su sedeli dečaci, a ispod stola su na kolenima bile obično po dve devojke koje su ih oralno zadovoljavale. Ko bi od dečaka na svom licu pokazao da mu devojka „nešto radi“ ispod stola, ispadao bi iz igre.

Lepeze

Devojke su se u ovoj igri skidale gole i stajale su u krugu. Prilazili bi im momci otpozadi i penetrirali u njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

šarene narukviceseks
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Cezar

    dejane, ja se sećam tih fota kad sam bio klinac. očito sam imao normalnu ekipu drugara. ti napiši šta ste vi radili, prosvetli nas

  • Radoslav Radovic

    Ovo sto sam pročitao uglavnom rade ili će raditi neodgojena i zapuštana djeca, i djeca koja nijesu u vjeri. Djeca o kojoj njihovi roditelji i cijela porodica vode računa nikad neće to raditi.Pravilno odgajanje djece je presudan faktor u njihovom cijelom životu. Kad sam bio momak bio sam u društvu svoga oca i srela nas je djevojka iѕ istog sela i dok se rukovala samnom nasmijala se. Otac mi je poslije rekao:“Volio bih cuti da si mrtav nego da cujem da si nedaj boѕe nešto loše rekao ili uradio bilo kojoj djevojci .Iza njih stoje porodice kao što je i naša i svi žele da njihova omladina bude časna, čestita, poštena i uspješna u životu.Priča o tome kako se čuva ugled je u našoj kući ponavljana hiljadu puta, a za primjer su uzimani najbolji i najbolje.pomoć djevojci kad nešto teško nosi ili kad je u neprilici tradicionalno je kod nas bio i ostao osnovni red. Nikad ništa ne reci ni za momka ni za djevojku loše i pomozi savjetom uvijek i svugdje gdje možeš.Učitelj u školi je bio takođe na visini zadatka i nije propuštao da upozori na propuste i da ponovi savjet.

  • dejan

    ovo što ste opisali kao „masne fote“ nema veze sa životom. ovo je opis igre koju igraju klinci po američkim filmovima.

  • djibril

    dr miroljube spasi nas