U trendu

„ล arene narukvice“ haraju Srbijom: Perverzna igra tera osnovce na seks pred drugovima!

Srbijom se proลกirila joลก jedna opasna igra, ali ne kao „Plavi kit“ na internetu, veฤ‡ uลพivo i ima veze sa seksom.

Radi se o „ลกarenim narukvicama“, igri tokom koje uฤesnici koji su mahom osnovci moraju da grle ili ljube druge uฤesnike, ali i da pred svima imaju seks sa njima.

„Igra se tako ลกto devojka stavi na ruku narukvicu odreฤ‘ene boje. Potom ruku sakrije iza leฤ‘a. Deฤak pogaฤ‘a boju i ako pogodi, od devojฤice dobija „nagradu“ย koju ta boja predstavlja. I to rade pred svima na ลพurki. Recimo, ลพuta ili zlatna predstavlja zagrljaj, dok zelena oznaฤava seks. Mogu i drugaฤije boje da se odrede“, rekao je za Telegraf jedan uฤesnik igre koji je ostao anoniman.

Suviลกno je reฤ‡i koliko je opasna igra jer je igraju mahom deca od 6. do 8. razreda osnovne ลกkole, reฤ‘e srednjoลกkolci.

„U svojoj praksi viลกe puta sam ฤula da tinejdลพeri igraju ovakve i sliฤne igrice na ลพurkama, meฤ‘utim, ne znam da li je u pitanju urbana legenda ili se to zaista deลกava. Meฤ‘utim, ono ลกto je sigurno jeste da danaลกnja omladina stupa u intimne odnose jako rano, i to ฤine bez emocija, a svaki seksualni doลพivljaj bez emocija je neka vrsta nasilja nad djecom“, rekla je za Telegraf Jasna Jankoviฤ‡, profesorkaย i predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika.

U Srbiji su u proลกlosti postojale 3 igre sliฤnog sadrลพaja i nije se radilo o urbanim legendama veฤ‡ o stvarnim pojavama.

Masne fote

Uฤesnici su sedeli na podu u krugu a jedan od njih vrteo je flaลกu. Zadaci su se kretali od najbanalnijih do poljubaca i ponekad maลพenja izmeฤ‘u uฤesnika.

Kamene face

Ova igra bila je daleko opasnija i preverznija po omladinu. Za stolom su sedeli deฤaci, a ispod stola su na kolenima bile obiฤno po dve devojke koje su ih oralno zadovoljavale. Ko bi od deฤaka na svom licu pokazao da mu devojka „neลกto radi“ ispod stola, ispadao bi iz igre.

Lepeze

Devojke su se u ovoj igri skidale gole i stajale su u krugu. Prilazili bi im momci otpozadi i penetrirali u njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)