Užasan snimak iz Beograda: Pešak u poslednjoj sekundi izbegao smrt (video)

Da ulice Beograda mogu biti opasne po život, može se videti i na snimku sa nadzornih kamera koji je objavljen na Instagram stranici Moj Beograd.

Snimak prikazuje nesreću koja se dogodila jutros oko 2 časa i 30 minuta u Karađorđevoj ulici.

Kako se može videti na snimku, automobil je u punoj brzini prešao u suprotnu traku, udario u stubiće pokraj dela za pešake, i prevrnuo se na krov.

U tom trenutku, na pešačkom prelazu bio je muškarac koji je bukvalno u poslednjem sekundu izbegao sigurnu smrt, jer gotovo je sigurno da ne bi preživeo ga je automobil udario u punoj brzini.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pesaksnimak
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Kod konja, kod Narodnog pozorista, Uzun Mirkovom, Cika Ljubinom, kod Studentskog parka, nekoliko manijaka od 15 16 godina obuceni u dukserice crne sa kapuljacama na biciklama voze 100 na sat, prelaze sa trotorara na kolovoz i obratno izivljavaju se, zalete se ka pesecica, ka starim ljudima, ka deci, ka bebama, i naglo u poslednjoj sekundi skrenu da bi pokazali svoju ratnicku krv. Ovo je strasno. Poginuce neko. Nigde policajca da ih zaustavi. To rade vec mesecima. Pitanje je samo trenutka kada ce neko poginuti. Nemoguce da ih niko nije primetio. Tu ima ogroman broj kamera. Neko mora hitno da reaguje. Ako je u centru Beograda opasno po zivot izaci i prosetati sa porodicom, sta da kazemo za ostatak Srbije?