Vozač skupocenim Mercedesom uleteo u Knez Mihilovu

Jedan muškarac oko 12 sati danas uleteo je „mercedesom“ u Knez Mihailovu ulicu u Beogradu! Policija je brzo stigla na lice mesta i nepoznatom muškarcu uradila alko-test.

Beograđani koji su se oko podneva zatekli u Knez Mihailovoj ulici, na glavnoj gradskoj štrafti, našli su se u čudu kada su nasred pešačke zone ugledali automobil i to ni manje ni više nego skupoceni „mercedes“.

Iako je vozilo sremskomitrovačkih tablica, teško je verovati da je vozač mogao toliko da se zbuni, pa još da pronađe rupe među stubićima i dokopa se Knez Mihailove gde se u tom trenutku nalazio veliki broj prolaznika.

Veoma brzo na licu mesta su se okupili policajci i komunalni milicajci, a pozvana je i pauk služba „Parking servisa“ koja je odnela automobil.

Podsetimo, u oktobru 2017. godine, 31-godišnji mladić je pod dejstvom alkohola upao sa svojim automobilom u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

knez mihailovamercedesvozac
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Setati Knez Mihajlovom je postalo neizvodljivo. Setate, pustite malo dete malo ispred vas da potrci i onda otpozadi sa 100 na sat projuri na dva santimetara od deteta biciklista. Brankovim mostom prelaziti je takodje samoubistvo. Mesto da biciklisti guraju svoje bicikle dok ne predju most oni sa sto na sat voze pesackom putanjom preko Brankovog mosta. Ova dva primera ocrtavaju zapravo sve trotoare i pesacke zone na kojima se biciklisti izivljavaju a kukali su od grada da dobiju biciklisticke staze koje ni koriste. E vidite zato stranci ne dolaze u nasu zemlju a meni se zbog ovoga gadi moja zemlja. Izmislili su komunalne policajce. Sta oni radi. Sepure se i jure zenske, sede po kaficima i izivljavaju se na sirotinji. Zasto ne zaustavljaju bicikliste koji voze medju ljudima i decom i starima i bolesnima? Zasto se ne definisu kazne od 5000 evra za onoga ko vozi bicikl po pesackoj zoni i trotoaru? Kazete Svajcarska uredjena zamelja? Pa jeste, jer je odavno sprovela tu politiku kaznjavanja.