U trendu

Vozač skupocenim Mercedesom uleteo u Knez Mihilovu

Jedan muškarac oko 12 sati danas uleteo je „mercedesom“ u Knez Mihailovu ulicu u Beogradu! Policija je brzo stigla na lice mesta i nepoznatom muškarcu uradila alko-test.

Beograđani koji su se oko podneva zatekli u Knez Mihailovoj ulici, na glavnoj gradskoj štrafti, našli su se u čudu kada su nasred pešačke zone ugledali automobil i to ni manje ni više nego skupoceni „mercedes“.

Iako je vozilo sremskomitrovačkih tablica, teško je verovati da je vozač mogao toliko da se zbuni, pa još da pronađe rupe među stubićima i dokopa se Knez Mihailove gde se u tom trenutku nalazio veliki broj prolaznika.

Veoma brzo na licu mesta su se okupili policajci i komunalni milicajci, a pozvana je i pauk služba „Parking servisa“ koja je odnela automobil.

Podsetimo, u oktobru 2017. godine, 31-godišnji mladić je pod dejstvom alkohola upao sa svojim automobilom u pešačku zonu u Zmaj Jovinoj ulici u Beogradu, pokosio sav inventar kafića i povredio Draganu S. (21), higijeničarku jednog lokala kojoj je prešao preko noge.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.