Žena iz Malče izmislila silovanje da opravda modrice pred mužem?

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv Elizabete S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana.

Kako prenose domaći mediji, ona je juče Policijskoj upravi u Nišu prijavila da su je 13. januara otela dvojica nepoznatih muškaraca i odvela je u selo Pasjača, gde su je tukli i silovali. Ustanovljeno je, međutim, da je Elizabeta celu priču izmislila kako bi se pred mužem opravdala zato što ju je istukao muškarac s kojim je duže vreme u ljubavnoj vezi.

Da bi njena priča bila još uverljivija, navodna žrtva silovanja juče je u nišku policiju došla sa svojim mužem.

Zbog nedoslednosti u njenoj  priči, policajci su odlučili da provere njene navode pa su ispitani svedoci, koji su potvrdili da je Elizabeta noć tokom koje je, navodno, silovana, provela s njima.

– Utvrđeno je da je ona 13. januara sa jednim parom otišla u Svrljig kod njihovog prijatelja, a njenog ljubavnika. Tamo su slavili do zore, a onda je nešto krenulo naopako. Elizabeta se posvađala s tim muškarcem, strasti su izmakle kontroli pa je od ljubavnika dobila batine. Ne znajući kako da opravda modrice pred mužem, odlučila je da prijavi otmicu i silovanje – rekao je izvor blizak istrazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Malčazena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • FILIP

    Evo odlican „alibi“ za sve udate zene,koje vole da naprave kratku avanturu,a pri tom sasvim nenadano,dobiju malo barina od ljubavnika.Navedena zena,trebalo bi da svoj „pronalazak“ alibi za van bracnu strast,prijave Zavodu za patente,mozda dobije i neku nagradu !