U trendu

Žena iz Malče izmislila silovanje da opravda modrice pred mužem?

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv Elizabete S. (52) iz niškog sela Malča zbog lažnog prijavljivanja da je oteta i silovana.

Kako prenose domaći mediji, ona je juče Policijskoj upravi u Nišu prijavila da su je 13. januara otela dvojica nepoznatih muškaraca i odvela je u selo Pasjača, gde su je tukli i silovali. Ustanovljeno je, međutim, da je Elizabeta celu priču izmislila kako bi se pred mužem opravdala zato što ju je istukao muškarac s kojim je duže vreme u ljubavnoj vezi.

Da bi njena priča bila još uverljivija, navodna žrtva silovanja juče je u nišku policiju došla sa svojim mužem.

Zbog nedoslednosti u njenoj  priči, policajci su odlučili da provere njene navode pa su ispitani svedoci, koji su potvrdili da je Elizabeta noć tokom koje je, navodno, silovana, provela s njima.

– Utvrđeno je da je ona 13. januara sa jednim parom otišla u Svrljig kod njihovog prijatelja, a njenog ljubavnika. Tamo su slavili do zore, a onda je nešto krenulo naopako. Elizabeta se posvađala s tim muškarcem, strasti su izmakle kontroli pa je od ljubavnika dobila batine. Ne znajući kako da opravda modrice pred mužem, odlučila je da prijavi otmicu i silovanje – rekao je izvor blizak istrazi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)