Da li je moguće da se Ivanka tajno sastala sa ovom osobom?

Sve što se dešava oko Bele kuće ili unutar nje jednostavno ne može biti skriveno dugo i tu lekciju sigurno je sada naučila i ćerka predsednika SAD, Ivanka Tramp.

Ivanka se nekoliko nedelja nakon inauguracije Donalda Trampa tajno sastala sa Sesil Ričards, poznatom aktivistkinjom Demokratske partije i predsednicom organizacije Planned Parenthood.

Ivanka je želela da se sa Ričardsovom što pre nađe kako bi shvatila sve oko spornih pitanja pobačaja, a i zato što je organizacija bila na stubu srama kod Republikanske stranke zbog novca koji dobijaju kako bi davale potporu pobačajima.

Kako sastanak nije bio prijavljen, svi u Beloj kući iznenadili su se kada je tajna isplivala na videlo.

„Sastanak nije bio prethodno prijavljen i retko se događa da se sastanu poznata demokratska aktivistkinja i bliski savetnik republikanskog predsednika. Svrha sastanka bila je da Ivanka u potpunosti shvati koje su obaveze i ciljevi organizacije Planned Parenthood i kako se finansira“, rekla je Don Lagens, izvršni potpredsednik organizacije, javlja Politiko.

Iako su dve žene na početku lepo ćaskale i shvatile šta jedna od druge očekuju, razlike u stavovima ipak su isplivale na površinu.

Ričardsova je tako javno prozvala Ivanku Tramp što ništa ne čini po pitanju zdravstvene zaštite Amerikanki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Ivanka Tramp
Komentari (0)
Dodaj komentar