Fudbaler izazvao stravičnu nesreću: Usmrtio bračni par na dan njihovog venčanja (video)

Mladi fudbaler Sevilje Žoao Malek u nedelju ujutru izazvao je stravičnu saobraćajnu nesreću u Gvadalahari, u kojoj je život izgubio bračni par.

Kako navode lokalni mediji, član drugog tima ovog španskog kluba divljao je meksičkim ulicama svojim „mustangom“, vozio je neprilagođenom brzinom, da bi se na kraju zakucao u auto u kom su bili 33-godišnji muškarac i njegova sedam godina mlađa supruga. A da sve bude tragičnije, ova nesreća se dogodila na dan njihovog venčanja, prenosi Index.

Muškarac i žena iza sebe su ostavili dvoje dece, a fotografije sa mesta nesreće su stravične. Mladi fudbaler je toliko jurio svojim automobilom da se vozilo bračnog para u koje se zakucao, prepolovio od siline udarca.

Kako se navodi u istrazi, Malek je vozio nedozvoljenom brzinom, s njim u automobilu je bio njegov prijatelj, a navodno su prošli sa lakšim povredama i nalaze se u bolnici.

Očevici su svedočili o stravičnim detaljima.

– Nije pokušao da zakoči. Jednostavno se samo zakucao u njih svom silinom – rekao je jedan od očevidaca za meksičku televiziju.

Iako zvanične informacije nema, meksički mediji su objavili da je mladi fudbaler vozio u alkoholisanom stanju, ali će sve biti poznato nakon istrage koja se vodi protiv Žoaoa Maleka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

fudbalernesrećasevilja
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    trebalo bi ga objesiti

  • Anonimni

    S obzirom da je javna ličnost, imaće znatno blažu kaznu od običnih smrtnika.