Majka ostavila bebu da umre od gladi dok se ona nedelju dana provodila na žurkama

Sedamanestogodišnja Viktorija Kuznjecova je devetomesečnu bebu Igora napustila i otišla u posetu prijateljima. Ona je smestila sina u kolica, zatvorila vrata i izašla iz kuće.

Tinejdžerka iz Rostova u Rusiji je potom celu nedelju provela na žurkama dok je njena beba u sopstvenoj kući umirala od gladi. Samo se jednom vratila, kako bi dala svom psu vodu.

Komšije su počele da sumnjaju da se nešto čudno dešava, pa su pozvale policiju koja je u njihovom domu zatekla jeziv prizor. Beba je bukvalno bila kost i koža, a autopsija je kasnije pokazala da su sbebini unutrašnji organi prestali sa radom zbog nedostatka hrane i vode.

Viktorija je nakon užasnog otkrića u kući uhapšena, i sprovedena je dalja istaga, a obzirom na brutalnost smrti, sudija smatra da je Kuznjecova planirala da ubije svoju bebu.

– Smrt malog Igora je izazvana dehidratacijom i izlagnjivanjem. Kada je beba pronađena u Viktorijinoj kući on je već bio mrtav, iako su njegove oči bile širom otvorene – rekao je sudija.

Prema podacima koje je medijima dala policija, mama tinejdžerka na sudu nije pokazala nikakvu krivicu, te je samo pitala šta će biti sa njom. Zbog toga je javnost u Rusiji bila veoma zgrožena ovim slučajem o kome su pisali svi svetski mediji, a mnogi su izrazili nezadovoljstvo presudom od šest godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bebamajka
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Zar naslov ne bi trebalo da bude „Roditelji ostavili bebu“, a ne majka? Gde je otac u celoj priči… Mizoginiji nema kraja. Osuđuje se devojčica od sedamnaest godina, a otac se ni ne spominje… Možda je patila od postporođajnog stresa, što i nije čudno ako je sav pritisak bio na njoj…

  • Anonimni

    Pa sto si pravio decu u Zenskoj Republici Srbiji.

    • Ivana

      Koliko apsurdno pitanje, ne verujem!!! Covek, na zalost, tek kad ima neki problem shvati da nam nisu najveci problem nezaposljenost i male plate… Sve ostalo je, takodje, „na zavidnom nivou“. On sigurno nije pravio dete sa namerom da se tuzi oko istog! U ovakvim pricama se vidi gde smo. Bitno da socijalni radnici prime plate, a da izadju na teren po prijavi ili da saslusaju, da vide kako da pomognu to je nebitno, nije ovde najbitniji ovaj covek/otac, bitno je DETE! Ne znam kako bih se osecala da znam da mi deca zive sa ocem koji ih zapostavlja, a da ja pritom ne mogu ni da ih vidim… Da bitno je da ocevi placaju alimentacije, a da li se te pare trose na dete ili na gluposti to je nebitno

  • bambi

    Moja bivsa supruga sa kojom sam vec 4 godina na sudu zbog starateljstva nad sinom od 5 godina zlostavlja naseg sina psihofizicki. Ostavlja dete, zapostavlja, sa intimnim prijateljima po ceo dan i noc. Prijavio sam sliucaj nadleznom centru, medjutim sakrivaju sve njene postupke vec 4 godina. Molio sam sve institucije da se protiv nje pokrene krivicni postupak, medjutim svi cute. Ministarstvu sam pisao, nisu hteli uopste da mi odgovore. Sramota. Navodno imaju portal za gradjanje gde odgovaraju u roku od 5 dana. Peti mesec kako sam im pisao, ne odgovaraju uopste. Ako se sprovodi diskriminatorska politika prema ocevima u Srbiji, kako ih barem nije zao male dece? U medjuvremenu je i policija saznala da su njeni intimni prijatelji kriminalci, da je ona sa njima vec dugi niz godina. Dete mi ne dozvoljava uopste da vidim. Sud je privremeno neki model odredio koji ona uopste ne postuje. Strano. Ovo je stvarno rasulo u brakorazvodnim parnicama. Samo drzava vodi racuna o alimentacijama za nase zlatne mlade mame, koje ulaze iz jednog u drugi dzip, odaju se alkoholu, sponzorstvu, lakom zivotu, a za nase bebe i decu nema milosti. Ocevi se tretiraju kao stoka u nasem pravnom sistemu. Preko 100. 000 oceva ne moze da vidi svoju decu. Rasturanje brakova, sudski postupci, razdvajanje dece od oceve, hiperprodukcija starleta i sponzorusa je sada i te kako ubrzana jer su za takve mame pokrenuli jos jedan uspesan mehanizam. Nasilje prema zenama. Masovno izmisljaju i zloupotrebljavaju ovu stavku, tako da je sada gotovo polovina oceva osudjena za nasilju u Srbiji. U Apelacionom sudu u 99% slucajeva, decu dodeljuju takvim bahatim majkama koje onda stizu do alimentacionih para i lagodnog zivota. Deca ih uopste ne zanimaju. Vrtici puni. Decu cuvaju institucije dok majke setaju kerove po parkovima sa mobilnim u rukama, cigarama, frizurama, sminkama, tetovazama, pecivom u ruci, iz kafica u kafic, potraznja za novim sponzorom. Sramota. Zasto ovo drzava radi? Smilujte se nad nasom decom. Zaoustavite vise ovu agoniju. Ni u jednoj drzavi u Evropskoj Uniji, ovako nesto ne postoji.

    • Ivana

      Strasno… Zena sam, majka, zaista ne mogu da shvatim da postoje roditelji koji zapostavljaju decu, koji ne zele ono sto je najbolje za njih… Inacenje i glumljenje ludila nikad nista dobro ne donose. Zelim vam sve najlepse i da ubrzo budete sa svojim detetom! Prijavite se za gostovanje u nekoj emisiji, iznesite svoju stranu price, nista dok se vise ljudi ne alarmira, samo se prvo posavetujte sa nekim na koji nacin da govorite da ne biste „okrkali“ i tuzbu povrh svega… Tuga zaista, nije ni svaka zena za majku ni svaki muskarac za oca, ali valjda u ovoj nasoj drzavi postoji neko ko moze da oceni ko je pogodniji za staratelja, a ne kao po definiciji-majka je kraljica, e pa nije uvek, znam mnoge oceve koji su svojoj deci i otac i majka. Sve najbolje, samo hrabro i ne odustajte

    • cat

      Kada sam se prvi put razveo od žene ispao sam nasilnik koji ju je tukao u krevetu.Kada sam vratio kučku i ponovo se venčali ona mi je ostavila dete i otišla sa švalerom.Razveo sam se ponovo a ista sudijnica je bila ponovo.Sagla je glavu i samo tiho se izvinila i rekla izvinite što sam pogrešila prošli put kada sam njoj dodelila dete.dete je inače dugo lečeno posle saobraćajke od stečenog obolenja.Sve sam sam sa bolesnim detetom pregrmao .Sada je ozdravio i brine o majci .Onaj njen se ubio a ona otišla dovraga sa nervima.Pravda je spora ali dostžna.Ostali smo u nekim podnošljivim odnosima sa njom.Oženio sam invalida o kojoj brinem i mnogo je volim.Našao sam pravu ljubav a ona obožava i mog sina i unučiće a i oni nju.Ne mogu da razumem žene kojje ubijaju svoju decu na bilo koji način.stariji smo par a ona nije imala decu. ko vas voli voleće i vašu decu!