Putin ima veliki problem? Objavljen snimak

Video snimak Vladimira Putina, koji se grčevito jednom rukom drži za sto tokom sastanka podstakao je govorkanja o narušenom zdravlju ruskog predsednika.

U retkom zajedničkom pojavljivanju uživo, šef Kremlja snimljen je kako razgovara se ministrom odbrane Sergejem Šojguom, i govori mu da su njegove invazione snage „konačno oslobodile“ ukrajinski lučki grad Mariupolj.

Međutim, način na koji Putin sedi pokrenuo je dodatna pitanja u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem, za koje neki posmatrači tvrde da se naglo pogoršalo od početka rata 24. februara.

Ruski predsednik je tokom sastanka bio pogrbljen u stolici i odbio je da pusti ugao stola, koji je držao desnom rukom.

Šojgu, za koga su neki sugerisali da je bio po strani zbog lošeg zdravlja ili neslaganja oko rata u Ukrajini, pročitao je svoje kratko obraćanje Putinu sa lista papira.

Anders Aslund, švedski ekonomista i bivši savetnik za Rusiju i Ukrajinu, rekao je da video snimci sastanka pokazuju da su oba Rusa „depresivna i naizgled lošeg zdravlja“.

„Šojgu mora da pročita svoje komentare Putinu i nerazgovetan je, što sugeriše da su glasine o njegovom srčanom udaru verovatne. Loše sedi. Loše se drži“, kaže Aslund.

Nakon odluke da izvrši invaziju na Ukrajinu, spekulacije o Putinovom zdravlju su porasle.

Pojedini sugerišu da su mu lice i vrat izrazito naduti, pa se spekuliše da se možda podvrgava lečenju steroidima, a bilo je i izveštaja da su ga lekari za rak posetili najmanje 35 puta.

Drugi su Putinov lošiji izgled pripisali njegovim vojnim neuspesima u Ukrajini, pošto nije uspeo da zauzme glavni grad Kijev u roku od nekoliko dana, kako je predviđeno.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Vladimir Putin
Komentari (17)
Dodaj komentar
  • Hahahaha

    Kakav st vi proamerčki ološ.

    • Anonimni

      Da šmrkne ko Zelenika prije intervijuja, bio bi bolji, samo covjek nije glumac, nego predcjednik , koji se brine i tu nista nije smijesno😐

  • IQ 50

    Čestitam raspisanim botovima – doktoriraćete na putinu kao što je šešelj doktorirao na Titu. Ako vam je on tako dobar upišite se u njegove plaćenike za agresiju na Ukrajinu! Tako ćete barem nešto i zaraditi, a ovako ste samo hrabri u pljuckanju po portalima.

    • CARDAK

      IQ=5 jer PUTIN JE PRAVOSLAVAC A TI NEZNAS STA TO DANAS ZNACI!ILI SLEDITI SVOJU VERU ILI BITI TUDJE VERE SLUGA TI SI IZABRAO JA TAMO NE IDEM A TI SE PAKUJ!

      • ZelenskiV

        Putin je prdnuo u čabar. Ako ubrzo ne umre, završiće na međunarodnom sudu za ratne zločine. I on je svjestan da je ovaj rat za njega izgubljen.

  • Anonimni

    Putin je car. Može držati desnu ruku i u džepu, ali će s levom svakog svetskog lidera treesnuti o pod, jer je majstor u đžudou. Kako može igrati hokej na ledu s takvom rukom? Takvi kao vi odavno pišete da je on bolestan. Bolesni su novinari zapadnih medija koji plasiraju laži i o Putinu i Rusiji. Izmišljaju navodni masakr ruske vojske u Buči, a ruska vojska je napustila taj grad 30. marta, a lažovi su objavili montirani snimak navodnog masakra 3. aprila. Toliko su providni da im više nko n veruje. Isti scenario su primenili i u Račku i Markalama, samo da bi ooptžili Srbe i izazvali intervenciju NATO. Čiji ste vi sajt? Nije ni čudo što vaše članke preuzima prozapadni portal Direktno.

  • Anonimni

    Kakav god da je za zapadne lidere je car. Kakav je Bajden? Pozdravlja se sa nevidljivom osobom, na mitingu pita Kamilu Haris:“Šta ću ja ovde“. Taj čovek je u dramatičnoj fazi demencije. Ostali lideri koje SAD guraju u rat u Ukrajini, radi svojih interesa, guraju svoje države u propast. U Nemačkoj savetuju građanima da se manje kupaju, jer nemaju čime zagrevati vodu. Ako im Putin zavrne dotok gasa ne treba im rat. Već sada nemaju namirnica u trgovinama, a sipaju gorivo u automobile i odlaze ne plaćajući ga. Tek će da beru zelen bostan.

  • Zglobni Skoč

    Ma bre uhvatio se za sto da malo odigne pozadinu i pusti bojne otrove, onako diskretno.I on je samo čovek od krvi i mesa, mora i on da pusti goluba posle obilnog ručka.

  • Radoslav Radović

    Kada nemogu da nam naprave pakao od života i da nam iznad glava zvižde smrtonosne i radioaktivne bombe i rakete onda puste njihovu fašističku Gebelovsku propagandu da nam njihove bestijalne i beskurpulozne laži blješte pred očima i zuje u ušima.Taman i da je tako i da su oboica smrtni srčani ili neizlječivi bolesnici, oni će dobiti adekvatnu zamjenu pa zapad nema nade, jer je kompletan neizlječivo bolestan od bolesti koja nema lijeka a to je vještački stečeni gubitak savjesti koji prouzrokuje gubitak zdravog razuma i svijesti a manifestuje se neograničenom agresivnošću, asocijalnošću,depresijom,mržnjom i patološkim nagonom za desrtuktivnošću.

    • Anonimni

      Dobro da je Bajden zdrav, za Putina ne brinem.

  • Anonimni

    Dali ste videli i jednu sliku -fotografiju gde PUTIN PIJE caj ili lafu LEVOM RUKOM ?Ajde NADJITE JE!

    • Boki®

      Ni ja nikad nisam popio, bilo šta, levom rukom…

    • Anonimni

      JA ANONIMNI !Trayim od vas da umesto minus a napisete @GDE STE VIDELI DA PUTIN POSLE TOG RAYGOVORA SA SOJGUOM PIJE KAFU/CAJ LEVOM RUKOM_Guknite seronje!

  • Marija

    Što je babi milo to joj se i snilo..

  • Dusan

    To veze nema. Fontana zelja Zapada!

    • Svetlana Jovanović

      Kakav bolestan članak. Zluradost bije iz njega! Kako je to ružno!

    • Anonimni

      Treba da pipnete gdje mu je lijevo jaje,hahaha