Putnica iz pakla: Pretila, vređala i udarala taksistu jer nije hteo da je vozi (video)

Vozači taksija tokom vožnje imaju susret sa raznim pomahnitalim putnicima, a o tome najbolje svedoči snimak nasilne žene iz Rusije.

Ova putnica sela je na zadnje sedište taksija, ali kada je vozač odbio da je preveze, ona je počela da taksistu udarala, vređa ga i preti mu.

– Ljudi me čekaju. Da li me to zezaš? Ti si takav ološ! Vozi me tamo, rekla sam ti vozi! – urlala je pritom ga udarajući šakama. – Šta to radite? – pitao je zbunjeni vozač nekoliko puta, ali je ona nastavila da ga udara i ponavlja da odmah mora da je odveze na njeno odredište jer je u žurbi i tamo je „čekaju ljudi“.

Kada ju je vozač ponovno odbio, još se više razbesnela.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

putnicataksi
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Pa nije to nista. Mene je bivsa supruga udarala otpozatdi u kolima pesnicama u glavu i to pred nasim malim sinom. Pri tome mi je vredjala i psovala majku. Udarala me krvnicki dok je ruka nije zabolela a i noktima me je grebala, Kidala mi je meso sa lica. Jedva sam uspeo da odrzim pravac kola. Inace sudski vestaci su po naredjenju ministarstva, kao sto to rade u 99% slucajeva sudu poslali misljenje da je mama predivna osoba i da dobije starateljstvo i to zamislite samostalno. Vec zadnjih 15 godina ima tezi oblik psihickih napada, euforije, bez osnovnog kucnog vaspitanja, na lakim psihoaktivnim supstancama, naseg sina svake veceri ostavlja zbog intimnih prijatelja, svakodnevno u alkoholisanom stanju i slicno, ali kako vestaci kazu, a nisu menjali recenice jos od Josipa Broza Tita, pogodan staratelj. Normalno uz nju idu i sve ostale karakterizacije slicnog ranga. Otac mentalno bolesna osoba 30 godina neradnik, majka je ostavili sa 13 godina alkoholicar neradnik, sestra sa kriminalnim dosijeom ciji je bivsi muz vec nekoliko puta u zatvoru… E moji sudski vesta, e moje sudsko vestanje, e moja psihologijo, psihiatrijo, neuropsihijatrijo i sve ostale discipline. Cemo sve to sluzi kada politika daje uvek zavrsnu rec i ono sto je uvek prisutno u ovako neuredjenim drzavama kao so je Srbija Naredjenje, Naredjenje, Naredjenje. Baviti ti se jednim takvim pozivom i citavog zivota praviti budalu od sebe da bi se sacuvao posao je za mene dno dna.