Rusi dolaze: Hilari pozvala Trampa da zaštiti SAD (foto)

Bivša državna sekretarka i bivša kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton obratila se američkom lideru Donaldu Trampu sa pozivom da se država zaštiti od „Rusa koji i dalje dolaze“.

„Govorim to kao bivša državna sekretarka SAD i Amerikanka: Rusi i dalje dolaze. Naša obaveštajci podstiču Trampa da dejstvuje“, napisala je Klintonova na Tviteru.

Bivša državna sekretarka se zainteresovala i da li će predsednik SAD Donald Tramp „kao i pre, ignorisati i kapitulirati“ ili će stati u zaštitu zemlje.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

HilarirusiTramp
Komentari (7)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Isprečili im se Rusi u Siriji, ne mogu da prospu tek tako nuklearni otpad po sirijskim maslinjacima, kao što su to uradili u Bosni, Srbiji, Libiji i Iraku?

  • KNEZ

    Gde bre „i dalje dolaze Rusi“,tumor na mozgu joj je ostavio ozbiljne posledice-ali joj je zloćudnost pojačana !! Zbog takvih šiptarskih izroda ni Tramp nemože da napravi normalne odnose prema svetu !

  • Anonimni

    Gorak im je sopstveni lek?

  • Rumba

    Pacijentkinja

  • ANDREJ

    Trebalo bi na ovom Portalu,da se uvede jedan Kodeks ponasanja prilikom iznosenja svojih misljenja,o nekome ili necemu.Primecujem da se u poslednje vreme iznose uvredljivi epiteti,na racun onih ucesnika na Portalu, sa cijim se misljenjem drugi ucesnik ne slaze.Ukoliko se ne preduzmu mere korigovanja takvog nacina pisanja,b mislim da ce mnogi ucesnici odreci svog angazovanja u iznosenju svojih misljenja po raznim tekucim pitanjima,i jer je narusen uobicajeni korektni standard koji vlada na svim drustvenim mrezama.!

  • BUCA

    LUDA BABA

  • Misko

    Da, oni dolaze, ali ste zato vi još uvek ovde. Hajde objasni to poremećena ženo.