Tramp napravio skandal pred dolazak u London

Američki predsednik Donald Tramp, koji je stigao u posetu Velikoj Britaniji, kritikovao je gradonačelnika Londona Sadika Kana koji je ranije nazvao Trampovu posetu žalosnim događajem.
„Sadik Kan koji je očigledno obavio užasan posao kao gradonačelnik Londona, bio je glupo ‘odvratan’ prema gostujućem predsedniku Sjedinjenih Američkih Država, daleko najznačajnijeg saveznika Velike Britanije“, napisao je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

„On je potpuni gubitnik koji bi trebalo da se fokusira na kriminal u Londonu, a ne na mene“, nastavio je Tramp

„Kan me veoma podseća na našeg vrlo glupog i nesposobnog gradonačelnika Njujorka, De Blasija, koji je takođe loše radio. U svakom slučaju, radujem se što ću biti veliki prijatelj Velikoj Britaniji i veoma se radujem svojoj poseti“, napisao je Tramp na putu za Britaniju.

Trumpova kritika dolazi kao odgovor na poređenje američkog predsednika sa fašistima iz 20. veka koje je ranije dao Sadik Kan. Kan je kritikovao Trampa uoči njegove planirane posete Velikoj Britaniji, optuživši razdornog predsednika da podržava desničarske nacionaliste.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

skandalTramp
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Korica

    Zasto je napravio skandal?! Zato sto ti neko sorosevac rekao da je to skandal sto je isprozivao par engleza ili nemaca ili nekog ko mrzi srbiju,nauci da pises i kao novinar znaj svetsku situaciju i pisi kao novinar a nekopiraj liberalne novine sta pisu,budi jak

  • Zvezdan

    Hvala bogu zaTrampa,svaka mu cast za sve sto kaze,covek je genije i pun mu je novog ljigavog pokvarenog i bolesnog liberalnog establismenta

  • Prvoslav ćirilica

    Pa zar je taj Tramp toliko bitan da pišete o njemu. Ja tu američku budalu ne bih ni spominjao!

  • Dacic

    Trampe dodzi u srbiju pa ces da vidis sta je ulizivanje i uvlacenje u sup.k dosta nam je putina i njegovog smrdjivok sup.a.