Žena odsekla polni organ mladiću koji joj je silovao i ubio ćerkicu (foto)

Veronik Makvena iz Južnoafričke Republike optužena je da je pokušala da ubije čoveka koji je silovao i ubio 5-godišnju njenu ćerku Šantel, tako što mu je odsekla penis. Na optuženičkoj klupi našla se i njena rođaka i jedan porodični prijatelj.

Kako se navodi, majka nesrećne devojčice je sa sestrom otišla u prodavnicu, a kada se vratila, nje nije bilo nigde.

Tražili su je celu noć, ali bez uspeha. Tek narednog dana njeno krvavo telo pronađeno je u javnom toaletu i počela je policijska istraga.

Mladić od oko 20 godina odveden je na DNK testiranje, ali je policija rekla da ga ne može uhapsiti dok ne stignu rezultati.

Mesec kasnije Makvena, njena rodica i prijateljica sreli su se s osumnjičenim i optužili ga za smrt devojčice.Tokom svađe one su ga napale i odsekle mu penis. Odmah je odveden u bolnicu, a Makvena je uhapšena i provela je dve nedelje u zatvoru dok nije sakupljen novac za kauciju.

Celi slučaj privukao je mnogo pažnje, a očajnoj majci je nastavljeno suđenje.

– Kada su našli telo moje ćerke, srce mi je puklo, bila sam slomljena. Moje ćerke više nema. Dok smo je tražili te noći, ona je ležala u tom hladnom toaletu. I dalje sam slomljena – rekla je majka.

Naredno ročište zakazano je za februar da bi se pribavilo još dokaza.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

majkaosvetapolni organ
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Gregor

    Ako postoji mogućnost, ja bih ovoj ženi poslao 1000€ za pomoć podrške.. saznajte dali je to moguće, a ja ću vam ostaviti moj e-mail..