Snima se nastavak serije „Kamiondžije“: Evo ko su glumci (video)

Evo ko će glumiti nove Kamiondžije! RTS i Telekom Srbija privode kraju pripreme snimanja serije čiji je radni naziv „Vozi, kume“, a svojevrsni je nastavak ove kultne serije gde smo gledali avanture Paje Čuture i Jarića T. Živadina.

Gledaoci pamte Paju i Jareta, odnosno Pavla Vuisića i Čkalju, a sada će u sličnim rolama gledati Nenada Jezdića i Tihomira Stanića.

Gordan Mihić, koji nam je doneo „Kamiondžije“, napisao je pre smrti scenario za 12 epizoda svojevrsnog nastavka.

„Nova serija nije rimejk, već će Tika i Jezda ispričati neku novu priču. Njihovi junaci su vozači čija kompanija propada, a oni ostaju bez posla i moraju da se snalaze,“ rekao je izvor blizak produkciji za „Kurir“.

Podsetite se projekta Gordana Mihića!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kamiondžijeserija
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ne treba čačkati nešto što niko i ništa ponoviti neće. Ta serija je pbeležila srpsku kinematografiju, i kao takva je jedna jedina i neponovljiva. Šteta je što savremeni pokušaj da se napravi samo bleda slika originala može da oskrnavi ono što još vredi.

  • Micha

    Najgluplji moguci izbor glumaca. Taj Jezdic je svojim kreveljenjem upropastio Crnog Gruju a sad ce i pokvariti uspomenu na Kamiondzije… Taj, koji je napravio izbor glumaca za ovo je imecil!!!

    • Anonimni

      Neće oni ni pokušati da zamene legende. Znaju da ne mogu, nisu ni malo glupi, obojica su izvrsni umetnici. Meni je ova priča ok. i želim im svu sreću.

  • Anonimni

    A ko je rekao da legende neko mijenja?! Znači ništa se ne smije snimati, u njihovu čast i treba snimati, da se ne zaboravi šta su ostavili iza sebe!

  • Anonimni

    A pogotovo Jezdić i Stanić. Bezveze

  • Anonimni

    Ovo je besmisleno! Legende niko ne moze da zameni!