Snima se nastavak serije „Kamiondžije“: Evo ko su glumci (video)

Evo ko će glumiti nove Kamiondžije! RTS i Telekom Srbija privode kraju pripreme snimanja serije čiji je radni naziv „Vozi, kume“, a svojevrsni je nastavak ove kultne serije gde smo gledali avanture Paje Čuture i Jarića T. Živadina.

Gledaoci pamte Paju i Jareta, odnosno Pavla Vuisića i Čkalju, a sada će u sličnim rolama gledati Nenada Jezdića i Tihomira Stanića.

Gordan Mihić, koji nam je doneo „Kamiondžije“, napisao je pre smrti scenario za 12 epizoda svojevrsnog nastavka.

„Nova serija nije rimejk, već će Tika i Jezda ispričati neku novu priču. Njihovi junaci su vozači čija kompanija propada, a oni ostaju bez posla i moraju da se snalaze,“ rekao je izvor blizak produkciji za „Kurir“.

Podsetite se projekta Gordana Mihića!

6 komentara
 1. Anonimni

  Ne treba čačkati nešto što niko i ništa ponoviti neće. Ta serija je pbeležila srpsku kinematografiju, i kao takva je jedna jedina i neponovljiva. Šteta je što savremeni pokušaj da se napravi samo bleda slika originala može da oskrnavi ono što još vredi.

 2. Micha

  Najgluplji moguci izbor glumaca. Taj Jezdic je svojim kreveljenjem upropastio Crnog Gruju a sad ce i pokvariti uspomenu na Kamiondzije… Taj, koji je napravio izbor glumaca za ovo je imecil!!!

  1. Anonimni

   Neće oni ni pokušati da zamene legende. Znaju da ne mogu, nisu ni malo glupi, obojica su izvrsni umetnici. Meni je ova priča ok. i želim im svu sreću.

 3. Anonimni

  A ko je rekao da legende neko mijenja?! Znači ništa se ne smije snimati, u njihovu čast i treba snimati, da se ne zaboravi šta su ostavili iza sebe!

 4. Anonimni

  A pogotovo Jezdić i Stanić. Bezveze

 5. Anonimni

  Ovo je besmisleno! Legende niko ne moze da zameni!

Napišite komentar