Šok za kraljevsku porodicu: Princeza Dajana prikazana u filmu kako masturbira (video)

U decembru će se u bioskopima početi prikazivati novi film ‘Spenser’, čija se radnja vrti oko života pokojne princeze Dajane. Kraljevski stučnjaci već su kritikovali film zbog niza, za njih, ‘neprihvatljivih scena’.

Lejdi Di je u filmu prikazana kao emocionalno nestabilna i sklona samopovređivanju. U jednoj sceni ona mašta o tome da se baci niz stepenice ili uguši bisernom ogrlicom koju joj je poklonio princ Čarls.

U jednoj sceni prikazana je Dajanina borba s bulimijom. Uplakana princeza pokušava da povraća i halucinira o vlastitoj smrti.

Ipak, najviše pažnje privukla je scena pod tušem gde Lejdi Di masturbira.

Kraljevski biografi kažu da je tom scenom pokojnoj princezi oduzeto dostojanstvo, piše Daily Mail.

– Vrlo je okrutno ovako je prikazati. To je bilo potpuno nepotrebno. Vilijam i Hari će  biti ljuti zbog ovoga. Biće im užasno što je njihova majka ovako prikazana u ovako velikom filmu – rekla je Ingrid Sjuvard, glavna urednica Madžesti Magazina.

S njenim tvrdnjama slaže se i stučnjakinja za kraljevsku porodicu, Peni Džunor koja smatra da su neke stvari u filmu nepotrebne i preterane.

– Mogu samo reći – jadan Vilijam. I ostavimo Dajani bar malo dostojanstva. Znam da je Vilijam bio tamo kada je bila nesrećna, ali zvuči mi kao da je film činjenično netačan – rekla je Peni.

Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a ulogu Lejdi Di preuzela je Kristen Stjuart.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kraljevska porodicaLejdi Diprinceza Dajana
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Nije tajna da su članovi svih kraljevskih porodica mnogo perverzniji od „običnog“ naroda.Što se masturbacije tiče, pa nisu ni žene cvećke, to je sasvim normalna stvar koju svaka žena radi povremeno.A nijedan film ne bi bio zanimljiv ako se ne začini sa malo erotike.