U trendu

Šok za kraljevsku porodicu: Princeza Dajana prikazana u filmu kako masturbira (video)

U decembru će se u bioskopima početi prikazivati novi film ‘Spenser’, čija se radnja vrti oko života pokojne princeze Dajane. Kraljevski stučnjaci već su kritikovali film zbog niza, za njih, ‘neprihvatljivih scena’.

Lejdi Di je u filmu prikazana kao emocionalno nestabilna i sklona samopovređivanju. U jednoj sceni ona mašta o tome da se baci niz stepenice ili uguši bisernom ogrlicom koju joj je poklonio princ Čarls.

U jednoj sceni prikazana je Dajanina borba s bulimijom. Uplakana princeza pokušava da povraća i halucinira o vlastitoj smrti.

Ipak, najviše pažnje privukla je scena pod tušem gde Lejdi Di masturbira.

Kraljevski biografi kažu da je tom scenom pokojnoj princezi oduzeto dostojanstvo, piše Daily Mail.

– Vrlo je okrutno ovako je prikazati. To je bilo potpuno nepotrebno. Vilijam i Hari će  biti ljuti zbog ovoga. Biće im užasno što je njihova majka ovako prikazana u ovako velikom filmu – rekla je Ingrid Sjuvard, glavna urednica Madžesti Magazina.

S njenim tvrdnjama slaže se i stučnjakinja za kraljevsku porodicu, Peni Džunor koja smatra da su neke stvari u filmu nepotrebne i preterane.

– Mogu samo reći – jadan Vilijam. I ostavimo Dajani bar malo dostojanstva. Znam da je Vilijam bio tamo kada je bila nesrećna, ali zvuči mi kao da je film činjenično netačan – rekla je Peni.

Film je premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a ulogu Lejdi Di preuzela je Kristen Stjuart.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)