Otkazan koncert „Tokio hotela“

Ovom vešću sigurno ćemo razočarati brojne obožavaoce grupe „Tokio hotel“, čiji oduševljeni komentari na članak u kom najavljujemo njihov koncert još uvek u velikom broju stižu na naše adrese. Beogradska „Arena“ danas je obavestila javnost da je otkazan koncert grupe „Tokio hotel“ („Tokio Hotel“), prethodno najavljen za 29. mart u Beogradu, kao i celokupna turneja ovog benda. Menadžer grupe, Aleks Rihter, saopštio je da je pevač benda, Bil Kaulic (Bill Kaulitz), bolestan i da će biti podvrgnut operaciji glasnih žica.
Pre nekoliko dana, nakon otkazivanja šest koncerta u centralnoj Evropi, takođe na osnovu saopštenja Aleksa Rihtera, grupa „Tokio hotel“ trebalo je da nastavi turneju 25. marta koncertom u Rimu. Međutim, pevačevo zdravlje se pogoršalo, tako da je operacija neophodna u najkraćem mogućem roku.
Uz saopštenje smo dobili i originalnu poruku menadžera Rihtera u kojoj on sa žaljenjem obaveštava javnost da je posle otkaza koncerata u Portugalu, Španiji, Francuskoj i Italiji prinuđen da otkaže i sve preostale od 1.000 rasprodatih koncerata u okviru evropske turneje grupe. Pored te poruke, Krstarica je dobila i zvaničan medicinski nalaz pevača od 23. marta ove godine, zajedno sa snimkom njegovih glasnih žica.
Turneja ove grupe pod nazivom „1000 hotela“ počela je 3. marta u Briselu, a bilo je planirano da se završi 8. aprila. Bend je otkazao prvu svirku 16. marta u Lisabonu, samo nekoliko minuta pre koncerta. Tada je objavljeno da je novi koncertni datum za Lisabon 29. jun. Nedugo zatim nemački „Bild“ je objavio priču da je Bilu Kaulicu neophodna operacija kojom će mu biti uklonjena cista s glasnih žica. U tom magazinu je podvučeno da je bend otkazao i severnoameričku turneju.
Povraćaj novca za kupljene ulaznice počeće od utorka, 1. aprila, na prodajnim mestima na kojima su ulaznice kupljene. Ukoliko dođe do ponovnog zakazivanja turneje, grupa će uvrstiti Beograd u svoj raspored.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradkoncertmuzikatokio hotel
Komentari (19)
Dodaj komentar
  • Teodora Bulatović

    Kada su mi saopštili vesti, nisam mogla da verujem. Nadam se da će se Bil oporaviti. A jedva sam čekala da ga vidim i čujem uživo. Koje razočarenje, ali zdravlje je na prvom mestu. Kad se oporavi, držaće koncert i u Srbiji. Nemojte gubiti nadu.

  • Olja Mihajlović

    Bila sam u školi kada sam saznala. Najpre sam mislila da me zavitlavaju, a onda… Ali dobro, samo da Bilu bude bolje i ne dao Bog da se Tokio Hotel raspadne!

  • Ana Lugarov

    Nisam trebala ići na taj koncert, već onaj u Ljubljani, ali ipak sama pomisao da je naš maleni anđeo bolestan me ubija. Želim mu sve najbolje. Neka ozdravi što prije i neka zna da smo svi na njegovoj strani i da ga svi volimo. Veliki poljubac!

  • Ana N

    Jadan Bil! Nadam se da će sve biti u redu i da će uskoro ponovo zakazati koncert.

  • Jovana N

    Ja ne verujem i ne želim da verujem. Već sam znala i šta ću obući i sa kim ću ići, sve sam znala, i sve to palo je u vodu! Evo, prošlo je već 15 dana, ali ja verujem da će se on oporaviti i da će oni doći ovde. Verovatno ste i svi kao i ja uz Bila i on to oseća. Ja samo želim da vidim Toma, svoju neostvarenu ljubav. Poljubac za sve fanove Tokio Hotela!

  • Tamara Selimović

    Fanovi, hej! Naša mala bebica je progovorila nakon deset dana. Prva reč mu je bila „Ah“ 🙂 Posle je brojao do tri. Ljudi, dajte se probudite i razmišljajte normalno! Ja barem razmišljam tako. Ne moram ga ja nikad videti, samo neka je on srećan i neka je dobro. Nije mi bilo toliko žao što neće biti koncerta, već mi je bilo žao Bila. Volim ga najviše na svetu i ubila bih se da mu se nešto desi. Ali sad je sve dobro 🙂 Pravi fanovi znaju kako se osećam. Pozdrav i volite Tokio Hotel i dalje, najbolji su. Poljubac!

  • Jovana Gavran

    Jako mi je žao, ne zbog sebe, jer ne bih došla na koncert, nego zbog svih ostalih. Želim Bilu brz oporavak.

  • Isidora Grahovac

    Jako mi je žao što je otkazan koncert, poludela sam. Sva sreća što je operacija dobro prošla i što će Bil biti dobro.

  • Olja Bojović

    Šta vam je ljudi, što ste svi prsli? Ne mogu da verujem da plačete zbog četiri derišta koja neće održati koncert. Razumem ja da vi volite tu vrstu muzike, ali, brate… Opustite se!

  • Sofija Alimpić

    Mnogo mi je žao što nema koncerta, ali samo da Bilu bude dobro i da operacija dobro prođe, a koncert će se kad – tad održati, nadam se.

  • Tamara Jevtić

    Ovo je strašno! Samo da Bilu bude bolje…

  • Emilija Miletić

    Bila sam u školi kada sam saznala da je otkazan koncert i da Bill mora na operaciju. Odjednom sam počela da plačem. Nadam se da će Bill uskoro nastaviti da radi ono što je do sada radio.

  • Sanja Nikolić

    Ne mogu da verujem! Samo se nadam da ce Bilu biti dobro! Mnogo ga volim!

  • Ana Dimitrijević

    Nadam se da će se Bill brzo oporaviti.

  • Marija Kaulitz

    Još uvek ne mogu da verujem. Čekala sam ovaj koncert više od dve godine i sad je sve palo u vodu… Opet, važnije mi je Bilovo zdravlje nego koncert, tako da se i ja, kao i svi fanovi u Srbiji i na Balkanu, nadam da će operacija uspeti i da ćemo ponovo videti živahnog i nasmejanog Bila…

  • Sara Kaulitz

    Šteta. Želim brz oporavak Bilu.

  • Zorica Grahovac

    Ne mogu da verujem da se to dešava baš meni. Imam dve devojčice koje su se spremale od prvog dana kada su puštene karte u prodaju. Već tog dana sam išla da im kupim karte po ceni od tri hiljade denara, da bi bile u prvim redovima. Kako im reći da u subotu nema koncerta? Ja sam jako tužna, a kako će tek one to prihvatiti?

  • Ivana Petrović

    Ne mogu da verujem. Potrošila sam ceo paket maramica, tako sam tružna. Samo da sa Bilijem bude sve u redu.

  • Andjela Kaulitz

    Ovo je strašno! A tako sam bila srećna! Još se puno brinem za Bilovo zdravlje!