Rijana voli Beograd

Najaktuelnija RnB pevačica na svetu – Rijana (Rihanna), održala je jednočasovni koncert u Beogradu. Beogradska arena je te noći ugostila više od 15.000 posetilaca s ne baš velikim uspehom, jer je koncert pratio niz organizaciono-bezbednosnih propusta. Omladina Beograda je posle dva sata neizvesnosti da li će koncert uopšte početi dobila nastup kojim je većina bila veoma zadovoljna. O tome koliko je sama Rijana bila zadovoljna atmosferom u Areni i odzivom publike dovoljno govori njena svojeručno napisana poruka beogradskoj publici, koju možete videti pored teksta.
Koncert je kasnio zbog pucanja zaštitne ograde u parteru ispred bine pod pritiskom brojnih Rijaninih obožavalaca. Pevačicin menadžment je odlučno reagovao zabrinut za bezbezdnost pevačice, ali i njene mlade publike i zabranio da koncert počne sve dok se ograda ne sanira a parter ne isprazni. Posle mnogo pregovora, guranja i negodovanja, deo publike je iz partera pomeren na tribine, a s Rijaninim menadžmentom je postignut dogovor da koncert počne uz ustupak da se svetla ne gase tokom koncerta. Novinari i fotoreporteri su bili onemogućeni da rade svoj posao iz dosad potpuno nerazjašnjenih razloga.
Rijana je nastup počela pesmom „Pon de Replay“, nakon čega se obratila publici rečima: „Volim buntovne tinejdžere, a vidim da ih je sala večeras puna. Svi ste vi moje rok zvezde“. Usledila je pesma „Rehab“, brzo presvlačenje, a zatim pesme „SOS“, „Good girl gone bad“, „Hate how much I love you“ i „Unfaithful“. Rijana je tokom poslednje pesme imala efektnu koreografiju s bičem koju je izvela u veoma uskom kostimu.
Nakon što je nakratko pokazala i svoj DJ talenat, Rijana je prešla na izvođenje svojih najvećih hitova – „Don’t Stop the Music i „Shut Up And Drive“. Koncert je završen spektakularnim izvođenjem najvećeg hita – „Umbrella“, na šta je publika spremno izvadila kišobrane kao obavezne rekvizite za đuskanje uz ovu pesmicu. Na kraju koncerta Rijana se zahvalila beogradskoj publici i poručila da joj je to bio jedan od najboljih koncerata u karijeri, ali se i izvinila zbog problema koji su prethodili njenom nastupu.
Organizator koncerta, „Skymusic“, izdao je saopštenje u kome se izvinjava publici i novinarima zbog svih neprijatnosti do kojih je došlo na koncertu, ali je i naglasio da, iako oni kao organizatori snose odgovornost za čitav događaj, smatraju da krivicu treba tražiti i u odlukama menadžmenta izvođača, kao i u efikasnosti firme zadužene za bezbednost u Areni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

beogradkoncertmuzikarijana
Komentari (28)
Dodaj komentar
  • Anja Lemajić

    Koncert je bio odličan! Rijana je stvarno ekstra! Ne mogu da verujem da postoji neko tako mlad, a tako uspešan. Pozdrav za sve koji vole Rijanu!

  • Anastasija L

    Koncert je bio odličan, a kome se nije svideo, žao mi je. Mislim da je Rijana dala sve od sebe.

  • Anastasija L

    Ova pevačica je stvarno ekstra i mislim da je za svaku pohvalu. Tako mlada, a tako uspešna 🙂

  • Maja B

    Koncert je bio vrh! Za kašnjenje smo krivi sami, jer smo se gurali kao nezdravi i polomili ogradu. To je propust Arene, a ne Rijanin. Ona je super pevala i igrala, a još bolje izgledala. Svaka joj čast. Ko kaže da je razmažena i da su džabe kupovali karte za koncert, niko ih nije terao, kao ni da se guraju u parteru, bile su i karte za tribine!

  • Dijana Pavićević

    Ja sam bila na njenom koncertu i mogu reći da je bilo savršeno. Isplatilo se silno čekanje i guranje. Čim je pocčela da peva, ja sam bila najsrećnija na svetu.

  • Katarina Evetović

    Ja jako volim Rijanu i veoma mi je žao što nisam mogla biti na njenom koncertu. Sudeći po njenim utiscima, moguće je da joj ovo nije bio jedini koncert u Beogradu, uopšte u Srbiji. Bilo bi jako lepo od nje kad bi se još koji put pojavila, a ja ću se truditi da se pojavim tamo. No, bilo kako bilo. Neki kažu da je bilo super, neki da je bilo grozno, ali ja mislim da to nije tačno, jer za mene bi bio veliki doživljaj da sam već tamo. Onima koji vole Rijanu sigurno se svidelo, a onima kojima se nije svidelo, sigurno je i ne vole. Pozdrav za Dušana Svilara!

  • Irina Mihajlović

    Na koncertu je bilo ekstra, osim što sam u jednom trenutku izgubila društvo pa sam morala pola sata da ih tražim. Organizacija je užas, ali sam sve zaboravila kada je Rijana počela da peva svoje hitove.

  • Sanja Stanišić

    Članak je ekstra. Ja sam bila na koncertu i sve je bilo ekstra. Jedino organizacija nije bila sasvim dobra i nije mi se svidelo to što je kratko trajao!

  • Dunja Dragić

    Rijana je carica! Iako je kasnila više od dva sata, onih sat vremena su bili odlični. Ona je najbolja! Divno peva, ali šteta što je trajao koncert tako kratko. Ovo je koncert za pamćenje!

  • Micka Bošković

    Rijana je carica! Nisam bila na koncertu. Čula sam komentare, uglavnom loše, ali je i dalje obožavam.

  • Aleksandar Zako

    Rijanin koncet je bio prva liga, iako se jako dugo čekalo. Ne bih da kažem da ona laže, ali ne mogu da se ne zapitam da li je ona tu poruku ostavila zbog karijere i efekta na Srbiju ili je to zaista mislila?

  • Miloš Petković

    Koncert je bio super, vredelo je čekati i gurati se da bismo ušli, a ona je san snova!

  • Irina Kovačević

    Realno, Rijana je razmažena. Ja sam bila na koncertu i stvarno je odlično pevala i imala odličan nastup, ali smo čekali hiljadu godina za njenih 10 pesmica.

  • Maja Repaja

    Volim Rijanu i jako mi se sviđaju njene pesme! Jedino mi je bilo žao što nisam bila na njenom koncertu, a jako sam želela da idem. Biće valjda druge prilike.

  • Šeherezada Kljajić

    Ja sam bila tamo i bilo je užasno.

  • Rea R

    Naravno da bi se ponašala tako i to svuda, osim, naravno, u Americi. Rijana je, ljudi, samo razmažena klinka mojih godina koju je neko pokupio sa ulice i uložio u nju i napravio to što je napravio. Jeste talentovana i odlično izgleda, lepa i glas joj je na dobrom nivou, ali da li je sve vredno dvočasovnog padanja u nesvest pred Arenom, vrištanja, udaranja, guranja, trpljenja od strane policije koja je, naravno, samo radila svoj posao?! Ko je bio, zna o čemu pričam. A da je loš bio koncert, e, to sigurno nije. Bilo je na svetskom nivou, a meni je ostala modra cela noga, čisto da me podseća kroz šta sam prošla da bih to videla. Pozdrav svima!

  • Kosan Kocić

    Da li bi se tako ponašali Rijana i njen menadžer da su u nekoj drugoj državi?!

  • Marina Jović

    Ma, bilo je odlično! Nije Rijana kriva što smo mi primitivni pa se guramo i lomimo ograde. Da sam na njenom mestu, ja ne bih ni održala koncert.

  • Teodora D

    Tekst vam je odličan. Nisam bila na koncertu, ali sam čula da je bilo super uprkos svem čekanju. Jedine primedbe koje sam čula od svojih prijatelja bile su na njeno često presvlačenje i na trajanje nastupa.

  • Ana Jovanović

    Mislim da je mogla to mnogo bolje da uradi, a ne samo da uzme pare i otpeva par pesmica.

  • Boban Ristić

    Koncert je bio odličan! Najviše mi se svidelo kad je Rijana rekla na srpskom da nas puno voli.

  • Anđela R

    Bez obzira na čekanje, bilo je odlično!

  • Aleksandar Tasić

    Rijana, kao i svi ostali izvođači, tu rečenicu „Ovo mi je bio najbolji nastup u karijeri“ koriste svakodnevno, na svakom nastupu. Nemojte da se uzbuđujete mnogo.

  • Igor Todorović

    Bilo je odlično! Jeste da su nas malo mrcvarili, ali to je koncertu dalo neki poseban šmek! Pozrdav!

  • Mirko Đurđević

    I ja sam bio na koncertu. Meni se jako dopalo pošto ja Rijanu obožavam. Bilo je malo propusta u organizaciji, ali sve je na kraju dobro prošlo. Jedino što mi se nije dopalo je to što je nastup bio prekratak 🙂

  • Ognjena N

    Bila sam na koncertu i jako mi se svideo Rijanin nastup 🙂 Isplatilo se skoro dva sata čekanja, jer je Rijana prelepo pevala. Igrala je i pevala i na njoj se nije videlo da se muči. Čini mi se da je i ona uživala u nastupu.

  • Nataša N

    Tekst vam je dobar, ali ja sam čula da je bilo jako loše i svi koji su bili su mi rekli da su se razočarali.

  • Marko Strahinja

    Za ovakav propust suvišan je svaki komentar.