U trendu

Rijana voli Beograd

Najaktuelnija RnB pevačica na svetu – Rijana (Rihanna), održala je jednočasovni koncert u Beogradu. Beogradska arena je te noći ugostila više od 15.000 posetilaca s ne baš velikim uspehom, jer je koncert pratio niz organizaciono-bezbednosnih propusta. Omladina Beograda je posle dva sata neizvesnosti da li će koncert uopšte početi dobila nastup kojim je većina bila veoma zadovoljna. O tome koliko je sama Rijana bila zadovoljna atmosferom u Areni i odzivom publike dovoljno govori njena svojeručno napisana poruka beogradskoj publici, koju možete videti pored teksta.
Koncert je kasnio zbog pucanja zaštitne ograde u parteru ispred bine pod pritiskom brojnih Rijaninih obožavalaca. Pevačicin menadžment je odlučno reagovao zabrinut za bezbezdnost pevačice, ali i njene mlade publike i zabranio da koncert počne sve dok se ograda ne sanira a parter ne isprazni. Posle mnogo pregovora, guranja i negodovanja, deo publike je iz partera pomeren na tribine, a s Rijaninim menadžmentom je postignut dogovor da koncert počne uz ustupak da se svetla ne gase tokom koncerta. Novinari i fotoreporteri su bili onemogućeni da rade svoj posao iz dosad potpuno nerazjašnjenih razloga.
Rijana je nastup počela pesmom „Pon de Replay“, nakon čega se obratila publici rečima: „Volim buntovne tinejdžere, a vidim da ih je sala večeras puna. Svi ste vi moje rok zvezde“. Usledila je pesma „Rehab“, brzo presvlačenje, a zatim pesme „SOS“, „Good girl gone bad“, „Hate how much I love you“ i „Unfaithful“. Rijana je tokom poslednje pesme imala efektnu koreografiju s bičem koju je izvela u veoma uskom kostimu.
Nakon što je nakratko pokazala i svoj DJ talenat, Rijana je prešla na izvođenje svojih najvećih hitova – „Don’t Stop the Music i „Shut Up And Drive“. Koncert je završen spektakularnim izvođenjem najvećeg hita – „Umbrella“, na šta je publika spremno izvadila kišobrane kao obavezne rekvizite za đuskanje uz ovu pesmicu. Na kraju koncerta Rijana se zahvalila beogradskoj publici i poručila da joj je to bio jedan od najboljih koncerata u karijeri, ali se i izvinila zbog problema koji su prethodili njenom nastupu.
Organizator koncerta, „Skymusic“, izdao je saopštenje u kome se izvinjava publici i novinarima zbog svih neprijatnosti do kojih je došlo na koncertu, ali je i naglasio da, iako oni kao organizatori snose odgovornost za čitav događaj, smatraju da krivicu treba tražiti i u odlukama menadžmenta izvođača, kao i u efikasnosti firme zadužene za bezbednost u Areni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (28)