Bivši pobednik Evrovizije oženio se u Hrvatskoj (foto, video)

Švedski pevač i pobednik 60. Pesme Evrovizije Mans Zelmerlov oženio se u Hrvatskoj.

Ovaj 33-godišnjak i njegova supruga glumica Kiara Janson su sa zalaskom sunca stigli na ostrvo Vis gde su na zidinama Tvrđave sv. Juraja izrekli sudbonosno „da“.

Fotografije sa svadbe objavila je njihova prijateljica, pevačica Karola Hägkvist.

„Dozvolite mi da celom svetu predstavim gospodina i gospođu Zelmerlöv“, napisala je 52-godišnja zvezda uz video s venčanja.

Na venčanju je bilo prisutno nešto više od stotinu ljudi. Među zvanicama bili su njihovi prijatelji iz Engleske i Švedske. Mlada je nosila venčanicu s potpisom Ide Lanto koja je dizajnirala nekoliko haljina za princezu Sofiju.

Za sve goste mladenci su organizovali izlet brodom gde su uživali uz DJ-a i saksofonistu koji su bili zaduženi za dobro raspoloženje, prenosi Klix.

Mans i Kiara upoznali su se na jednom venčanju 2015. godine. Međutim, nije to nije ljubav na prvi pogled, bar s glumičine strane.

„Bili smo na jednom venčanju u Engleskoj gde sam pevao. Ona je bila potpuno nezainteresovana za mene. Završili smo jedno pored drugog na večeri i ja sam se morao da se borim za njenu pažnju. Kasnije smo se počeli da se dopisujemo preko poruka“, rekao je Mans.

Na kraju su stupili u vezu, a prošle godine su postali roditelji sina Alberta. Kiara ima sina i iz prethodne veze

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hrvatskapevacvenčanje
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • raybans

    oh..

  • QUEEN

    Slucajne ljubavi, mogu biti i vecne.