Bizarni rat bivših: Šakira postavila lutku veštice zbog svekrve, Pike joj se ruga u autu od 9.000 evra

Šakira i Žerar Pike poslednjih dana ne staju s javnim prepucavanjima. Iako je njihova 11 godina duga veza završila pre više od pola godine, pevačica i fudbaler još nisu „poravnali račune“.

Šakira je tako u pesmi koja je za jedan dan preslušana 63 miliona puta, oplela po Pikeu kojeg su mediji nekoliko nedelja nakon prekida snimili u društvu 23-godišnje studentkinje Kler Čije Marti, s kojom je navodno afera trajala i pre prekida sa Šakirom.

„Oprosti, već sam u drugom avionu, ne vraćam se ovamo, ne želim još jedno razočarenje. Toliko si se pravio da si šampion, a kad sam te trebala, pokazao si svoju najgoru stranu“, peva kolumbijska zvezda u delu pesme, a tu su i stihovi:  „Vredim kao dve od 22. Menjao si Ferrari za Twingo. Menjao si Rolex za Casio. Ideš brzo, uspori. Ah, puno teretane ali vežbajte malo i svoj mozak“.

Pike je pak odgovorio na stihove potezom o kojem i dalje bruje društvene mreže:

„Imam veliko saopštenje. Casio nam je poklonio satove. Imamo ugovor s Casiom, sponzori su ove lige“, rekao je fudbaler tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Nakon toga, sve je poprimilo i nešto bizarnije razmere. Naime, iako se činilo da je Pikeova majka na njenoj strani (nakon što je lajkovala nekoliko objava vezanih za pesmu), poslednji Šakirin korak govori suprotno. U pesmi se pevačica dotiče i njegove majke Montserat Bernabeu: „Ostavio si me sa svekrvom kao komšinicom, medijima pred vratima i dugovima državi“, a poslednjih nekoliko dana na Šakirinom balkonu kuće u Barseloni nalazi se lutka veštice, okrenuta prema kući bivše svekrve. Montserat je navodno zamolila Šakiru da ukloni lutku koja joj stvara neprijatnost, ali izgleda da se pevačica na zahteve ne obazire.

@cbssportsgolazo

Elite levels of pettiness. 😅 (Via @Kings League) #pique #shakira #footballfunny

♬ Radio Rota Shot – Official Sound Studio

Danas se na društvenim mrežama proširio snimak na kojem se vidi kako  Pike na posao dolazi u Twingu, automobilu koji je Šakira u pesmi koristila kao metaforu za Žerarovu novu devojku. The Sun piše da je Pike novi Twingo platio 8.000 funti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pikesakira
Komentari (0)
Dodaj komentar