Bočica parfema koju reklamira Džoni Dep košta 150 evra, a prodaje se svake tri sekunde

Karijera glumca Džonija Depa (58) naglo je naišla na silaznu putanju u poslednjih nekoliko godina nakon niza optužbi njegove bivše supruge, glumice Amber Herd (36).

Brojni projekti i kompanije bez previše razmišljanja otpisali su glumca, pa je tako izgubio uloge u franšizi “Čudesne zveri“ i “Pirati s Kariba“. Jedan od rijetkih brendova koji nije prekinuo saradnju sa slavnim glumce je francuski Dior, a čini se da im se to i više nego isplatilo.

Naime, iako su mnogi očekivali da će Dior prekinuti saradnju s Depom, glumac je ostao zaštitno lice parfema Sauvage. Na Tviteru se nedavno pojavila informacija da se svake tri sekunde proda jedna bočica parfema čija je cena oko 150 evra.

Inače, Dior je 2015. godine odabrao Džonija za zaštitno lice tada novog mirisa koji su izbacili nakon 10 godina zbog njegove “jedinstvene i autentične“ harizme.

Ispod reklame za miris sada su se opet pojavili brojni komentari obožavaoca koji su pohvalili francusku modnu kuću koja za razliku od Diznija nije odustala od glumca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dzoni depparfem
Komentari (0)
Dodaj komentar