Bojsi ponovo uz Uraganke: „Izvinite dame, opljačkane ste“

Britanski glumac Džon Čalis (78) poznat po liku Bojsija iz kultne TV serije „Mućke“ čestitao je članicama srpske grupe osvojeno 15. mesto na Evroviziji, ali i istakako da smatra da su zaslužile bolji plasman na takmičenju.

„Izvinite dame – opljačkane ste, kako bi rekao Del Boj. Ipak 102 glasova više nego Engleska. Bravo – napisao je na svom Tviteru.

​Inače, nakon druge polufinalne večeri, kada su članice grupe „Hjuriken“, Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević prošle u finale, poznati glumac je objavom na svom Tviteru pokazao koliko je bio oduševljen njihovim nastupom, vokalnim sposobnostima i plesačkim veštinama.

„Rekao sam vam! Kakva zemlja! Večeras je Srbija ponosna!“, pisalo je u objavi poznatog glumca.

​Inače, čuveni Bojsi iz serije „Mućke“, nekoliko puta je dolazio u posetu u Beograd za koji ima samo reči pohvale. Glumac je u Srbiji snimao dokumentarac upravo o fenomenu serije „Mućke“ i njegovom liku, koji je proslavio Srbiju u Velikoj Britaniji.

„Osećao sam se kao pop zvezda, bilo je izvanredno. Stalno su me pitali gde je Marlin“, rekao je tada Džon o svom iskustvu tokom boravka u Srbiji.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bojsievrovizijauraganke
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Na evroviziji se vrednuje pesma glas a ne ovo sto rade ove gologuze. Pa nije to Balkanska kafana gde izadju lujke polu ili gole i kreste ponavljajuci jednu recenicu sat vremena. Ruzno i tuzno je da mi ne vrednujemo pevanj nego svlacenje.Kic.

  • D

    Bile su bolje od svih drugih za dva koplja. To sto je Evropa izabrala smece je od pjesme.