Đule Van Gog pogođen flašom u glavu u Sarajevu, oglasio se posle incidenta (video)

Pevač grupe „Van Gog“ Zvonimir Đukić Đule, povodom incidenta na koncertu u Sarajevu, kada je pogođen plastičnom flašom u glavu, rekao je da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe.
„Nije ni prvi, a ni poslednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća… Bilo je toga i biće još. Pozvao sam na binu da zagrlim devojčicu koja je bacila flašicu, malu, plastičnu. Verovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo“, rekao je Đukić u video-poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

Frontmen „Van Goga“ je skinuo i naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen.

Đukić je u subotu uveče tokom koncerta na festivalu „Lajv Stejdža“ u Sarajevu pogođen plastičnom flašom u glavu, zbog čega je nakratko prekinut koncert.

Nakon što je pogođen u glavu tokom izvođenja pesme „Za godine tvoje“, Đukić je prvih nekoliko trenutaka stajao zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio da nakratko prekine nastup. Kako se navodi, frontmen „Van Goga“ je ubrzo posle toga rekao da „to nije Sarajevo“ i da je grupa došla „da širi ljubav“, a zatim pozvao osobu koja ga je pogodila, da se pridruži grupi na bini.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

van gog
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • bambi

    Pa dobio je ono sto je i zasluzio. Znaju ljudi zasto su ovo uradili. Sto Ivu Andrica nisu ovako gadjali, ili Mesu Selimovica ili Branka Copica ili Desanku Maksimovic, ill ….Prvo njihova muzika je odvratna, drugo sam naziv grupe je odvratan, trece toliko su se para nafatirali jos iz stare Juge neplacajuci porez drzavi da bi bilo red da se sklone vise i da puste mlade ljude da se bave muzikom.