U trendu

Đule Van Gog pogođen flašom u glavu u Sarajevu, oglasio se posle incidenta (video)

Pevač grupe „Van Gog“ Zvonimir Đukić Đule, povodom incidenta na koncertu u Sarajevu, kada je pogođen plastičnom flašom u glavu, rekao je da takvi slučajevi nisu ništa neobično za rok grupe.
„Nije ni prvi, a ni poslednji put da ka bini poleti neka mala plastična flašica, pivo, lutkice, mede, buket cveća… Bilo je toga i biće još. Pozvao sam na binu da zagrlim devojčicu koja je bacila flašicu, malu, plastičnu. Verovatno nije htela ili smela da izađe. Nema veze, grlimo vas, volimo, bila nam je velika čast i zadovoljstvo“, rekao je Đukić u video-poruci objavljenoj na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

HVALA SARAJEVO ❤️

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh) on

Frontmen „Van Goga“ je skinuo i naočare za sunce kako bi pokazao da nije povređen.

Đukić je u subotu uveče tokom koncerta na festivalu „Lajv Stejdža“ u Sarajevu pogođen plastičnom flašom u glavu, zbog čega je nakratko prekinut koncert.

Nakon što je pogođen u glavu tokom izvođenja pesme „Za godine tvoje“, Đukić je prvih nekoliko trenutaka stajao zbunjen pred publikom, a zatim je vidno izrevoltiran odlučio da nakratko prekine nastup. Kako se navodi, frontmen „Van Goga“ je ubrzo posle toga rekao da „to nije Sarajevo“ i da je grupa došla „da širi ljubav“, a zatim pozvao osobu koja ga je pogodila, da se pridruži grupi na bini.

(Sputnjik)