Glumica optužila bivšeg za incest: Ta trauma upropastila nam je intimni život

Holivudska glumica Hali Beri iznela je teške optužbe na račun bivšeg momka Gabrijela Obrija, rekavši da je imao seksualni odnos s članom porodice i da je vređao na rasnoj osnovi dok su bili zajedno.

Prethodno zapečaćeni sudski dokumenti o njihovoj petogodišnjoj vezi izašli su na videlo, a Oskarovka u njima tvrdi da Gabrijel odbija da prizna da je njihova ćerka Nala meleskinja.

U dokumentima iz 2011. godine navedeno je da je on stalno vređao na fizičkoj i rasnoj osnovi i prema njoj se ponašao loše tokom petogodišnje veze, kao i da je odbio da prizna njihovu ćerku.

Slavna 53-godišnjakinja glumica takođe iznosi tvrdnje da je njen bivši momak godinama imao seksualni odnos s članom porodice, a da je ta trauma upropastila njihov intimni život.

– Nakon prvih šest mjseci naše veze, naš seksualni život se smanjio i posle godinu imali smo seks manje od tri puta godišnje – svedočila je ona, prema zakonskim dokumentima.

Hali je rekla da je Gabrijel priznao da je godinama imao seksualni odnos s članom svoje porodice.

Gabrijelovi advokati zatražili su od suda da iz zapisnika izbriše neke njene tvrdnje, govoreći da su njeni komentari nevažni ili pogrešne činjenice.

Par je započeo vezu još 2005., tri godine kasnije dobili su ćerku, a krenuli su svako svojim putem 2010. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

hali beriincestoptuzbe
Komentari (0)
Dodaj komentar