Govorili su mu da je prestara za njega, ali on se od nje ne odvaja već 22 godine

Debora-Li (62) i Hju Džekmen (49) upoznali su se 1995. godine na setu australijskog televizijskog šoua ‘Correlli’. Verenički prsten Hju je sam dizajnirao i dao da se izradi za svoju suprugu, a par se venčao u aprilu 1996. godine.

– Od prvog dana smo najbolji prijatelji, a s godinama smo samo sve prisniji. Debora je najbolje što mi se u životu dogodilo. Srećan sam jer smo se upoznali pre nego što sam se proslavio, sve u čemu sam uspeo, stvorili smo zajedno – govori Hju, koji je ponosan na njihovu ljubav.

Uprkos šuškanjima da imaju problema u braku i da se rastaju, koja su se pojavljivala tokom godina, njihov brak je i danas jedan od najstabilnijih u Holivudu. Naime, mnogi i danas komentarišu da je jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca mogao da osvoji koju god ženu poželi, i da Debora treba da bude presrećna jer se udala za njega. Ona je u jednom intervjuu rekla da je takve izjave jako živciraju.

– Imam osećaj kao da mi neko daje do znanja da sam dobila na tomboli – iskreno je rekla i dodala da su je opaske o njenom izgledu nekad naljutile, ali da ih je s vremenom ignorisala.

Zadnji put kad se pisalo o navodnim problemima u Deborinom i Hjuovom braku bilo je to u februaru ove godine. Strani mediji prenosili su da par posle 21 godine živi odvojeno, prenosi portal 100posto.

– Hemija između njih jednostavno je nestala. Već četiri ili pet meseci su odvojeni, a nijedno tome ne pridaje pažnju – pisao je tada časopis Woman’s day.

Par zajedno ima dvoje usvojene djece, sina Oskara (16) i kćerku Avu (12). Iako im je velika želja bila da imaju još dece, Debora je pretrpela nekoliko pobačaja. U intervjuima oboje jedno za drugo imaju samo reči hvale što je čist primer Deborinih rečenica iz jednog razgovora pre par godina.

– Volim ga u svakom slučaju: kada je bucmast, mišićav, mršav. Imam osećaj da uvek imam ljubavnu aferu – šalila se glumica tada.

Imaju i pravilo da nikad ne smeju da budu odvojeni više od dve nedelje.

– Ona razume moj posao, to je najbitnije. Mi razgovaramo o svemu, komunikacija je temelj svake veze. Raspravljamo i o dobrim i o lošim stvarima – otkrio je Hju jednom prilikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

debora lihju dzekmen
Komentari (0)
Dodaj komentar