Hari i Megan se opraštaju: Obožavaocima priredili neprijatno iznenađenje (foto)

Megan Markl i princ Hari napustili su Veliku Britaniju i prvo se preselili u Vankuver, a nedavno su se nastanili u Los Anđelesu. Britanski mediji pišu da će Megan tamo pokušati da oživi svoju glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske porodice.

Par danas i zvanično prestaje da bude deo kraljevske porodice, sa svim svojim titulama, ali i obavezama. Za Megan i Harija počinje novi život, finansijski nezavisan, a na tom putu oprostili su se i od popularnog kraljevskog profila na Instagramu, gde ih je pratilo više od 11 miliona pratilaca.

– Okrećemo novo poglavlje u svom životu i želimo da doprinesemo svetu na neki drugi način. Iako nas možda nećete više videti ovde, naš rad se nastavlja. Verujemo da svaka osoba na ovom svetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam na podršci, inspiraciji i angažmanu kako biste i sami učinili svet boljim mestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Dotada, čuvajte sebe i svoje bližnje – napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

Iako oni od 1. aprila postaju “slobodni ljudi”, bez javnih funkcija (makar ne onih obaveznih), zatvaranje profila je donekle i očekivana odluka. Međutim, ma koliko to do sinoć bila teorijska šansa, odluka je sve (neprijatno) iznenadila.

Par će se od aprila morati sam da finansira i više neće koristiti kraljevske titule. Bilo je ranije poznato da neće moći ni da koriste reč ‘kraljevski’ za svoje brendove pa je profil očekivano otišao u penziju. Bez obzira na sve glavobolje koje su joj zadali, kraljica je istakla kako će oni uvek biti voljeni članovi porodice, a prisustvovaće i dalje kao gosti na većim kraljevskim događanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

megan marklprinc Hari
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • AA ( americki alah)

    strasno, necu moci da spavam, a tek napustila karijeru uspesne glumice 🙂 pa hahahahhahahahahhaahahaaaa nikad cuo za nju dok nije ufackala soma