Hari i Megan se opraštaju: Obožavaocima priredili neprijatno iznenađenje (foto)

Megan Markl i princ Hari napustili su Veliku Britaniju i prvo se preselili u Vankuver, a nedavno su se nastanili u Los Anđelesu. Britanski mediji pišu da će Megan tamo pokušati da oživi svoju glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske porodice.

Par danas i zvanično prestaje da bude deo kraljevske porodice, sa svim svojim titulama, ali i obavezama. Za Megan i Harija počinje novi život, finansijski nezavisan, a na tom putu oprostili su se i od popularnog kraljevskog profila na Instagramu, gde ih je pratilo više od 11 miliona pratilaca.

– Okrećemo novo poglavlje u svom životu i želimo da doprinesemo svetu na neki drugi način. Iako nas možda nećete više videti ovde, naš rad se nastavlja. Verujemo da svaka osoba na ovom svetu ima potencijal da napravi razliku. Hvala vam na podršci, inspiraciji i angažmanu kako biste i sami učinili svet boljim mestom. Radujemo se nekoj novoj prilici, bili ste sjajni. Dotada, čuvajte sebe i svoje bližnje – napisali su između ostalog Megan i Hari u oproštajnoj objavi.

Iako oni od 1. aprila postaju “slobodni ljudi”, bez javnih funkcija (makar ne onih obaveznih), zatvaranje profila je donekle i očekivana odluka. Međutim, ma koliko to do sinoć bila teorijska šansa, odluka je sve (neprijatno) iznenadila.

View this post on Instagram

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community – for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Par će se od aprila morati sam da finansira i više neće koristiti kraljevske titule. Bilo je ranije poznato da neće moći ni da koriste reč ‘kraljevski’ za svoje brendove pa je profil očekivano otišao u penziju. Bez obzira na sve glavobolje koje su joj zadali, kraljica je istakla kako će oni uvek biti voljeni članovi porodice, a prisustvovaće i dalje kao gosti na većim kraljevskim događanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.